Таря Турунен пристига с The Shadow Shows в София


Таря Турунен пристига с The Shadow Shows в София

4597

Всяко гостуване на финландската мегазвезда Таря Турунен у нас е безспорен празник за многобройните ѝ фенове.  Скандинавският славей, както е наречена певицата,  ще изнесе концерт, организиран от Loud Concerts, в столичната зала "Универсиада"  от 20.00 ч. на 7 февруари 2017. 
Билетите за шоуто са в продажба чрез мрежата на Еventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, "Български пощи", The Mall, ниво 0 и "Технополис". Първите 200 са на специална промо цена от 35 лева, а след тяхното изчерпване ще могат да се закупят за 40 лева. В деня на концерта, както и на входа на "Универсиада", цената ще бъде 50 лева на билет.
Датата у нас е част от европейското турне The Shadow Shows, което стартира през октомври и съвпадна с дигиталното издаване на нов сингъл – "Demons In You". Таря представи албума си в Азия и посети за пръв път Китай, Хонконг и Тайван това лято. Новото парче "Demons In You" е съвместно с брилянтната вокалистка на Arch Enemy Alissa White-Gluz и улавя и пресъздава по-мрачната и тежка атмосфера на издадения по-рано тази година албум на Таря - "The Shadow Self". Изпълнението на дуото на тазгодишното издание на Wacken Open Air пред 75 000 ентусиазирани метъл фенове се превърна в едно от най-обсъжданите събития на феста.  Преди издаването на високооценения "The Shadow Self", финландската дива зарадва почитателите си с "The Brightest Void", в който проект включи композиции, ненамерили   място в албума. Брилянтните музиканти, които забиват с Таря на настоящото турне, са: Kevin Chown (бас китара), Timm Schreiner (барабани), Christian Kretschmar (клавишни), Alex Scholpp (китара) и Max Lilja (чело).   
Българските фенове на Таря ще могат да се насладят на живите изпълнения на песни от наскоро издадените продукции, както и добре познатите класики, с които се превърна в една от водещите фигури на метъл сцената.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички