Първи десант на Blues Pills в България


Първи десант на Blues Pills в България

4730

Шведската сайкъделик/ретро рок група Blues Pills ще дебютира на българска сцена по покана на Грешния организатор в столичния клуб Mixtape 5 на 9 март.

София e част от европейско турне на музикантите в подкрепа на втория им албум, интригуващото наречен "Lady In Gold". Малко съвременни групи, представящи традиционния блус-рок, имат такъв индивидуален и неповторим стил, подкрепен с харизматичните вокали на Елин Ларсон. Шведите звучат оригинално и иновантно, но едновременно с това успяват да се придържат към седемдесетарските блус и рок-ен-рол традиции.

Групата е създадена през 2011 в Оребро, като само година по-късно нейният първи сингъл "Black Smoke" завладява сърцата на феновете с горещия си соул ту блус ретро саунд. През 2014 бандата издава и дебютния си албум "Blues Pills", с който обръща целия жанр с главата надолу, заемайки своето място като един от най–значимите съвременни проекти, възродили шейсетарското и седемдесетарското звучене.

Билетите за концерта в клуб Mixtape 5 - чрез мрежата на ticketlogic.bg - https://wrongevents.ticketlogic.bg/ или www.bilet.bg(каси) по 30 лв. В деня на концерта и на място цената ще е 35 лв.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/544574782408148

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички