1 билет = 4 фестивала!


1 билет = 4 фестивала!

4721

След почти две десетилетия, управлявайки най-успешния фестивал в Югоизточна Европа Exit в Сърбия, и неговите сестри събития в Черна гора и Румъния, екипът на Exit отправя поглед към хърватския морски бряг.  Фестивалът, който притежава четири награди за най-добър европейски фестивал, свързва всички тези четири фестивала под един чадър и ги обединява под името Exit Summer Of Love 2017. Специална оферта, изпълнена с ваканционен дух, под мотото "1 билет = 4 фестивала", е в сила до 15 януари.  Всеки, купил билет за Exit Festival в Сърбия, получава безплатни билети за останалите три фестивала на Exit в Хърватия, Черна гора и Румъния!
Големия фестивален шлем открива Sea Star – нов фестивал в Умаг, който ще се проведе на 26 и 27 май в курорта Стела Марис, Хърватска. Сред първите обявените банди са The Prodigy, фаворитите Dubioza Кolektiv и хърватските домакини Urban&4. Новият блестящ фестивал на Адриатическо море ще представи десетки от най-важните артисти в глобалната и регионалната музикална сцена на шест сцени. Следващата глава в Любовното лято на Exit 2017 е Revolution Festival, който ще се проведе на 2 и 3 юни в очарователния румънски град Тимишоара. Този фестивал е номиниран в две категории на Европейските фестивални награди: за най-добър нов фестивал и за най-добър малък фестивал за 2016 (Best New and Best Small Size Festival).
Веднага след Exit, който тази година ще се проведе между 6 и 9 юли в колосалната Петроварадинска крепост, приключението продължава на юг към четвъртото издание на Sea Dance от 13 до 15 юли. През 2016 над 300,000 меломани тръгнаха на път през Балканите и споделиха незабравими 10 дни в музикални емоции. 
За да свърже своите фестивали още повече, Exit стартира най-голямата оферта в историята си! Само до 15 януари на цената на един билет за Exit – 115 лв, всеки ще получи безплатно билети за другите три фестивали на Exit: Sea Star в Хърватия (26-27 май), Revolution Festival в Румъния (2-3 юни), и Sea Dance Festival в Черна гора (13-15 юли). 
Пакети с транспорт и настаняване за Exit Summer Of Love 2017, включващи билети, настаняване и трансфер от София до Нови Сад са налични на Partytravel.bg 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички