Ивайло Колев (Стар Академи) ще се жени


Ивайло Колев (Стар Академи) ще се жени

10321

Ивайло Колев - нашумял от риалитито "Стар Академи", предложи брак на приятелката си Ерилиен в шоуто на Азис.

Фенове запознаха музиканта с гаджето му преди три години. А първата им съвместна творческа изява като изпълнител и продуцент беше на "Евровизия" 2006 с песента "Every Dream At Night" по музика на Влади Тозетто.

Тогава бек вокалисти на Ивайло бяха Теодор Койчинов, Ясен Зердев, Александър Байчев (Групата), Лазар Кисьов и Димитър Атанасов. Зрителите подкрепиха Ивайло и той се класира на второ място, на крачка от голямата победа. Иначе публиката му отреди втора позиция на финалния концерт.

От три години Ивайло и Ерилиен живеят заедно в Милано, Италия, където подготвят новите си албуми. Сега са в България, за да ги представят на родната публика.  На Колев му предстои 3 в 1 - промоция, ергенско парти и сватба.

"Something About Me" се нарича дебютният албум на Ивайло и в него има 10 песни. Първият сингъл е "Fever". В звученето си Колев комбинира поп, рок и фънк. За проекта е селектирал от 50 готови парчета. Дискът е мастериран в Лондон, а в записите участват и Фил Гууд (барабани) и Майк Линдъп (пиано) от Левъл Форти Ту.

Ерилиен - известна като бивша Платино, е подписала договор с петодишен договор с "Universal  Music", Италия.

"The Mood" е първият албум на българската певица, реализиран за музикалния гигант. Продукцията събира 12 песни в различни стилове – рок, електроника, поп, ар-ен-би. Заглавното изпълнение е в дует с тунизийския изпълнител Хюсеин Атаа, вокалист на група "Оркестра ди Пиаца Витория”.

В записите се подвизават Йоланда Чарлс - басистка на Роби Уилямс, Фил Гууд (барабани за Левъл Форти Ту), който е и артистичен продуцент, и известни италиански музиканти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички