Лили Иванова настанена да спи в Париж за 630 евро


Лили Иванова настанена да спи в Париж за 630 евро

6033

Хотелът, който организаторите са уредили на Лили Иванова по време на пребиваването ѝ в Париж за концерта в зала „Олимпия” на 9 януари, е един от емблематичните във френската столица. Макар че е пълна тайна, „Уикенд” успя да научи къде ще отседне певицата по време на четиридневния си престой.

За Лили е ангажиран апартамент в хотел „Принцът на Уелс”. Той е част от верига луксозни места за настаняване, категорията му е 4 звезди, но предлага големи екстри. Намира се на тиха уличка на пъпа на Париж – буквално на 5 минути пеша и от Триумфалната арка, и от Айфеловата кула.

Според действащия ценоразпис апартаментите се харчат по 630 евро на денонощие. В сумата влизат храни и напитки, обслужване по стаите, постоянно снабдяване със свежи сокове, вода и цветя. Всичко това, плюс изненади от персонала, било предвидено и за родната звезда. Почти сигурно е, че в една от свободните вечери тя ще посети и култовия руски ресторант „Максим”, в който са пели редица българи, сред които Емил Димитров и Богдана Карадочева.

Лили обаче се стисна за този хотел. Тя решила да мине тънко и резервирала най-евтините хостели за себе си, твърдят близки на естрадната прима пред „Шоу”.  

Иванова избрала да спи в малко общежитие наблизо до залата. Музикантите ѝ пък са настанени в пряка на "Рю де Капусин", където се намира "Олимпия". Четиримата са в една стая с обща тоалетна в коридора за сумата от 70 евро вечер. Всички претенции на хората от нейния бенд за по-елегантен хотел са били парирани от вокалистката още при подготовката на концерта в България.

За да отразят събитието, от Лили и спонсорите ѝ са поканени няколко послушни журналисти, на които предварително е дадена насока и текст, под който остава само да се подпишат.  Фотографите също са инструктирани, а снимките ще бъдат обработени и след одобрението на Лили – предавани, където трябва.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички