Най-младата поп-фолк певица и майка ѝ в Часът на блондинките


Най-младата поп-фолк певица и майка ѝ в Часът на блондинките

11682

Елена Сапунджиева, дъщеря на именития филмов сценограф Богоя Сапунджиев ("Хан Аспарух"), е гост в поредното предаване "Часът на блондинките" по "БГТВ".

Тя е в едър план със своята дъщеря, най-младата надежда на поп-фолка - 16-годишната Саманта.

Двете дават за първи път заедно интервю, като говорят за дебютния скандален клип на певицата "Огън в рая".
 
"Колкото и странно да звучи, Саманта е много по-консервативна от мен. Аз съм по-емоционална, не харесвам ограниченията. И я подкрепям за всяка нейна смела идея. Дори текстовете, които пиша за нея, са скандални, но тя избра този път", споделя пред водещата Патриция Кирилова майката на изпълнителката.
 
Скандалните сцени в кадрите, където топмоделите на "Евромоделс" Мариола Милушева и Мария Чорбанова се целуват страстно, двете коментират с идеята, че в любовта няма граници. И докато Саманта вярва в идеалната любов, която е една и се надява да я срещне, майка ѝ е категорична, че когато чувствата си отидат, няма смисъл да се поддържа която и да е връзка.
 
„Ето, аз вече имам три брака. И три страхотни деца от всеки мъж, за когото съм била омъжена. Но не съжалявам”, казва Елена Сапунджиева.

Вторият й брак е с телевизионния водещ Виктор Ангелоев, от когото има син – Боби. Той помага в монтажа на клиповете на Саманта.
 
„Наистина съм израснала сред най-големите кинаджии. Как приемат поп-фолка в нашите среди? Аз харесвам хубавата музика, без значение дали е джаз, класика, рок или поп-фолк. Смешно да е се отрича един жанр изцяло”, споделя още текстописката.

Шоуто „Часът на блондинките” е всеки вторник от 21 ч., с повторения в сряда от 2 ч., събота от 16 ч. и понеделник от 11 ч.

Предаването се излъчва и онлайн в обновения сайт на "БГТВ" - www.bgtv-tv.com, който пусна нова уникална система за директно излъчване на програмата, въведена за първи път в България от компютърните специалисти на сателитния канал. Форматът е с разширен екран. Съществува и опция за отваряне на цял екран, но без нарушаване на качеството на излъчване.

Междувременно създателката на пръстовата живопис - ст. н. с. Стефка Балджиева, проведе  пърформанс в бутиковия хотел „Лозенец” миналия петък -13-и, в който взе участие и Саманта.

Под звуците на ВангелисЛейди БългарияЦвети Разложка, която ще участва в световния конкурс „Мис Галакси” в Ел Ей, сътвори първата си живописна творба ”Ангелско сияние”. Тя бе нарисувана с пръсти пред публиката.
 
На статива до нея застана Саманта, която материализира на платното песента си „Огън в рая”. Според цветовите напластявания създателката на Школата за натрадиционна живопис, определи изпълнителката като "нестандартна натура с точен усет към абстрактното".

 

 

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички