Над 1500 се забавляваха три дни под открито небе


Над 1500 се забавляваха три дни под открито небе

4989

За девета поредна година летният дръм-ен-бейс фестивал "На открито", организиран от Hard Music And Sounds United (H.M.S.U., www.hmsu.org) привлече стотици фенове на танцувалната електронна музика.

Събитието бе от 3 до 5 юли над с. Кътина. В продължение на 40 часа представиха в над 30 изпълнения на сцена своите футуристични музикални изпълнения родни и чужди артисти.

Тазгодишното издание се отличи с международни присъствие както на 15 гост артисти от Европа и света, така и на многобройни фенове от Гърция, Румъния и Испания.

Посетителите бяха безмилостно облъчвани с бас вибрации, подредени в ударни структури – комбинация, която докара публиката до екстаз. Феновете неуморно подкрепяха артистите до изгрев слънце, а в периметъра на звуковата система всички танцуваха.

Като първокласен определиха фестивала мнозина от запитаните на място. Интерес към събитието имаше от цялата страна. В приятната атмосфера на фиестата бе очевидно, че коренно различни хора могат да се срещнат и забавляват заедно в една съвсем различна музикална среда.

На мястото бяха демонстрирани атракции като акробатични демонстрации, графити сесия и хек състезание на мрежа. Безплатно можеше да бъде ползвана и свободно достъпна високоскоростна Интернет връзка.

Организаторите предоставиха достатъчно безплатни дърва за огрев на посетителите и за двете вечери. Междувременно доброволци и организатори се грижеха за изрядната чистота в зоната на фстивала. Всеки пушач получи и своя личен пепелник под формата на пластмасова епруветка.

H.M.S.U. поздравява феновете на дръм-ен-бейс музиката и изразява благодарност на всички, взели участие с доброволен труд.

Следващото участие на организацията е по време на "Spirit Of Burgas".

Повече информация на www.hmsu.org и fest.hmsu.org.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички