Дискотека на колелета: Liqueur Start A Party във Варна


Дискотека на колелета: Liqueur Start A Party във Варна

8324

Подвижната дискотека на България - "Liqueur Start A Party", пристига във Варна за мегакупон от 15 до 25 юли.

Всяка вечер в уникалните съоръжения, позиционирани пред пантеона в града, посетителите ще имат възможност да се забавляват с една от звездите на "Liqueur Management", а именно: Мария Илиева, Любо, Дичо, Спенс, група 032 и Дийп Зоун (Deep Zone Project).
  
"Liqueur Start A Party" е авангарден музикален и социален проект, създаден за младите хора у нас. Уникална не само за България, но и в световен мащаб ДИСКОТЕКА НА КОЛЕЛА. Тя е автотехническо съоръжениe - модерна композиция от четири чисто нови, специално оборудвани камиони, които с помощта на специални механизми се сглобяват в единно помещение.

Съоръжението е проектирано съобразно изискванията за действаща дискотека и е шумоизолирано. Разполага със собствени генератори за електрическа енергия, климатици, аспирация, най-съвременна музикална и озвучителна техника. Стартирането на проекта е плод на творчеството и професионализма на десетки специалисти - инженери, озвучители, химици, художници, дизайнери, PR специалисти, аниматори, музиканти, дисководещи, певци и др.

Турнето ще продължи 240 дни в 208 български град с участие на много любими родни изпълнители. Основната идея на пътуващата дискотека е да осигури достъп на младите хора от всяко кътче на България до стойностната БГ музика и културен живот, да ги срещне на живо с любимите им изпълнители, музиканти, артисти.

Целта на "Liqueur Start A Party" е да популяризира сред младото поколение българската песен, музика и изпълнители. В същото време - поставя си и социални цели. Част от средствата, събрани като входна такса, ще бъдат дарени на деца и млади хора в неравностойно положение чрез асоциация „Да съхраним жената" в подкрепа на хората с увреждания.

Дискотеката е снабдена с рампа за хора с увреждания, осигурявайки равен шанс за достъп на всички почитатели.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички