30 години British Steel: Джудас Прийст на юбилейно турне


30 години British Steel: Джудас Прийст на юбилейно турне

4857

Петият концертен албум в дискографията на Джудас Прийст (Judas Priest) - "A Touch Of Evil", излезе на 14 юли. 

Материалът в него е записан в периода 2005-2008, но селектираните парчета са предимно по-стари класики на харизматичните англичани. Последните им два диска, ознаменували завърналия се в редиците им фронтмен Роб Халфорд (Rob Halford) - "Angel Of Retribution" (2005) и "Nostradamus" (2008), са представени от едва три парчета.

Бандата гласи огромно турне по повод от 30-годишнината на знаковия си проект - мултиплатинения "British Steel" (1980). От него са магистралните "Breaking The Law" и "Living After Midnight".

Въпреки че юбилеят е догодина, рокаджиите захващат срещата с феновете си още тази, възнамерявайки да запишат концертите, които да документират на аудио и видео.

Те ще свирят целия албум на живо, плюс няколко други от най-известните си изпълнения. Прочутият мотор "Harley Davidson", запазена марка за сценичния имидж на Джудас, ще отиде у един от почитетелите в края на турнето, става ясно от официалния сайт на състава.

Проектът най-вероятно ще бъде издаден от лейбъла на певеца - "Metal God", а дистрибутиран от "Warner".

Групата е в състав: Роб Халфорд - вокали, Кей Кей Даунинг и Глен Типтън - китари, Йън Хил - бас, и Скот Травис - барабани.

Фронтменът пусна своя модна линия неотдавна.  

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички