Първите елиминации в Dancing Stars 2 довечера


Първите елиминации в Dancing Stars 2 довечера

5424

Първите елиминации в Dancing Stars 2 предстоят от 20.00 часа по bTV довечера.

Част от двойките, събрали най-нисък вот, ще се състезават за мястото си на дансинга. Все още не е ясно колко точно са, защото много от тях имат почти еднакъв брой гласове. Което означава, че на елиминации могат да попаднат и повече участници. Така - до последния момент, няма да бъде ясно кои звезди и техни партньори ще попаднат сред номинираните за отпадане.

Последната дума ще имат зрителите. Според онлайн вота на сайта www.dancingstars.btv.bg най-голяма вероятност за отпадане има Миодраг Иванов заради претенциите му относно височината на неговата партньорка. Ако успее да прескочи във втория кръг, ще продължи с нова танцьорка, която ще заеме мястото на русокосата Павлина.

Специални гости ще бъдат членовете на етно група Вакали, които ще закрият и първия тематичен цикъл в шоуто.
 
Междувременно участниците тренират усилено и за втория кръг в неделя, когато трябва да покажат какво са научили от аржентинското танго и виенския валс и то пред очите на актрисата Сонгюл Йоден, известна у нас като Инджи от топ сериала “Перла”.

Тогава предстои и друга голяма изненада, която ще обърка доста сметките на участниците.

След няколко дни репетиции една част от звездите смятат, че тангото и валсът не са по силите им и се надяват да дадат всичко от себе си в следващите кръгове, като се опитват да гадаят какви ще бъдат задачите в тях. Своите предположения те правят на базата на проби за дрехи, обувки и аксесоари. Продуцентският екип обаче е взел всички мерки информацията да не стига до тях.

Въпреки натоварения график мераклиите за слава продължават да се занимават и със собствените си проекти. Аксиния работи по своя дебют, а Графа се стяга за поредно турне.

Мадлен Алгафари пък ще бъде специален арбитър в предаването “Сеизмограф” по време на младежката дискусия около нелепата смърт на 16-годишния Георги от 18 часа днес.

Целият екип на шоуто е в трескава подготовка за гостуването на Сонгюл Йоден, която пристига в София днес, а в неделя активно ще се включи в "Dancing Stars" 2.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички