Аксиния с огнестрелно оръжие на сцената в Dancing Stars


Аксиния с огнестрелно оръжие на сцената в Dancing Stars

5646

Холивудски блясък, кабаретна атмосфера и бродуейско шоу пoказаха звездите на "Dancing Stars" снощи.

Куикстепът, фокстротът и джайвът, определяни като едни от най-трудните танци, не изглеждаше да са озорили особено участниците.

Аксиния направи истински кабаретен спектакъл. Тя се превъплъти в певица–таен агент, която танцува фокстрот с гангстерски бос, докато изпълняваше песен от филма „Кабаре”. За финал тя и партньорът й размахаха и огнестрелно оръжие на сцената. Памбос определи техния танц като най-добрия за вечерта и те получиха 29 т. – най-високата им оценка до момента в шоуто и първа позиция за вечерта. За изпълнението на Аксиния Наско Сираков коментира, че с удоволствие би изиграл една партия покер с нея, въпреки че вниманието му не би било съсредоточено точно върху танцовите й умения.            

Годжи и неговата партньорка Павлина Вълчева стартираха вечерта с куикстеп в духа на 30–е години на миналия век, напомняйки за времето на легендарните Фред Астер и Джинджър Роджърс. Журито беше изключително впечатлено и изненадано от тяхното изпълнение и похвали двойката за добрия синхрон, а според г-н Агапиу, Годжи дори е надминал възможностите си в този танц.

Разкрепостен фокстрот показаха на сцената и г-жа СексиановаВенета Харизанова, и Илиан Чакъров. Журито похвали моделката за стила и класата в нейното изпълнение, както и за лекотата на плавните й движения. Съдиите определиха превъплъщението й в този танц за много по-секси, отколкото при еротичните танци миналата седмица.     

Две нови задачи имат участниците за следващата неделя.

Освен че ще трябва да се вихрят в горещи латино ритми на салса и ламбада, те ще трябва да изпълнят и танцови сцени от култови филми като „Брилянтин”, „Криминале”, „Мръсни танци”, „Танцувай с мен” и др.   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички