Насекомикс инжектираха с любов всички снощи


Насекомикс инжектираха с любов всички снощи

7980

Насекомикс представиха новия си албум “Adam’s Bushes Eva’s Deep” в столичния клуб "Бекстейдж" снощи.
    
Рони (Андрония Попова - вокал), Мишо ( Михаил Йосифов - китара), Жоро (Георги Дончев - бас) и Санди ( Александър Даниел - барабани) свириха пред 400 души - своеобразен рекорд за клуба.

Доказателство за огромния интерес към събитието беше и фактът, че мнозина не успяха да влязат поради абсолютното препълване на заведението. За всички, които не успяха да споделят снощното преживяване, групата обещава нов концерт съвсем скоро.

Сред уникална сценография и осветление, дело на Виктор Георгиев, Насекомикс излязоха на сцената и още с първите акорди грабнаха вниманието на публиката.

Феята на групата - Рони, беше заложила на интересен стайлинг, съчетаващ пънк, готик и приказни елементи. Тук беше и неповторимото й излъчване, което омагьоса присъстващите.

Групата изсвири целия албум “Adam’s Bushes Eva’s Deep”, а сред фаворитите на публиката бяха песните “Инжектирай ме с любов” и “Lady Song”, включени в саундтрака на нашумелия филм “Източни пиеси” на режисьора Камен Калев.

Adam’s Bushes Eva’s Deep” e албум-събитие не само заради споменатите песни. Мастериран в Англия от известния брейк-продуцент ILS и допълнително обработен от легендарните The Factory (работили над албумите на цяло съзвездие музиканти, сред които Ейми Уайнхаус, например), проектът прави впечатление с изпипания си звук, който нито за момент не намалява усещането, че Насекомикс са в същата стая и изнасят задушевен концерт, персонално за всеки слушащ, отбелязват разбирачи.
   
Малко след края на концерта на започна и диджейският сет на DJ Donna D от Англия, позната на брейкденс почитателите с честите си гостувания на брейк фестивали у нас.

Тя пристигна от Лондон специално за събитието вчера.

В края на вечерта лицата на посетителите се отличаваха със своя усмихнат и приятно-замечтан вид. Насекомикс бяха "инжектирали" с любов всички.

Насекомикс поставят логото на "И Аз мога" върху "Adam’s Bushes Eva’s Deep" и даряват проценти от печалбата на продажбите си за актуалната цел на фондацията – изграждане на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички