Деси Тенекеджиева в море от мъже


Деси Тенекеджиева в море от мъже

5645

Атрактивната актриса Деси Тенекеджиева предизвика вълна от благородна женска  завист по време на гала церемонията на най-бляскавото събитие за годината "Best Model Оf Тhe World" 2009  наскоро.
 
От сцената на международния конкурс  тя подари едно от най-уникалните си нови парчета „We Сan Be” на асоциация „С лице към света”.  На изпълнението на талантливата певица  дефилираха номинираните модели с най-ефектните национални костюми.

Нейното превъплъщение от сериозна певица в забавна водеща впечатли всички гости, особено чужденците, които  на афтърпартито в "Sin City" лично се запознаха и снимаха с нея, изказвайки своето  възхищение.

Актрисата получи уникалния късмет да се потопи в море от мъже и то най-добрите и красиви модели в света. Тя реализира една от най-големите женски мечти, блестeйки в златно бюстие на "My Lady", като заплува сред вълни от голи мъже в бекстейджа. 

На английски език Деси сподели с милионите зрители по цял свят,  че се чувства особен привилегирована и развълнувана. Накрая с типичното си чувство за хумор певицата каза, че би искала да остане с моделите  цяла вечер, a защо не и да прекара целия си живот сред тях.

Не на шега обаче след края на церемонията, Деси получи цял куп с мъжки адреси и контакти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички