Странни дуети се събират заради Българската Коледа


Странни дуети се събират заради Българската Коледа

6261

Вокални комбинации – възможни и недотам, ще се случат по време на благотворителния концерт в Народния театър "Иван Вазов" в столицата на 25 декември.

Владимир Ампов-Графа и водещата на "По света и у нас"Юлия Манолова, ще изпеят знаковото парче "Last Christmas".  Една от централните роли в шоуто се пада на Йордан Караджов. Солистът на Сигнал ще представи вариант на "Може би" с Искра Ангелова, ще интрепретира и класиката на Тангра – "Наследство", с Поли Генова и зам.-програмния шеф на БНТ 1Димитър Цонев.

Айдълката Невена Цонева пък ще чифтоса бленда с тази на новинаря Григори Недялков, който е музикант и се справя много добре с пианото. Миро (екс-КариZма) репетира в Радинела Бусерска евъргрийна на Васил Найденов  "Сбогом, моя любов".

Няма как и без Драго Чая! Заедно с поп-фолк певицата Анелия той ще изпълни нейната песен „Погледни ме в очите”. Вокален екшън се очаква и от фронта на Б.Т.Р. – Атанас Пенев, който е приготовил едно от най-известните парчета на рокаджиите – „Елмаз и стъкло”, с някой от детската формация Бон-бон.

В песенни изяви ще се впуснат още Николина Чакърдъкова с Андрей Захариев, а Ели Гигова и Свобода Маданска стягат „Приятели” на Тоника.

Бенд, дирижиран от Дани Милев, ще съпровожда участниците.

Очаква се специален поздрав да отправи и незрящият Кристиян Григоров.

Българската Коледа” се провежда под патронажа на президента Георги Първанов и съпругата му – Зорка Първанова.

Седмото издание на благотворителната инициатива има за цел да подпомогне 45 деца, нуждаещи се от скъпо лечение, което не се поема от здравното министерство и касата. Освен това се очаква за 11 клиники в страната да бъдат осигурени линейки и нова техника.

"БНТ 1" ще излъчва събитето на живо.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички