Деси Добрева лети навръх Рождество Христово от Америка


Деси Добрева лети навръх Рождество Христово от Америка

5828

Деси Добрева посреща настъпването на Рождество Христово на борда на самолет тази година.

Оказало се, че само тогава има свободни билети.

Бившата беквокалистка на "Шоуто на Слави" обаче бърза да се прибере у дома не само да прекара празниците с близките си, а за да изпълни своите многобройни ангажименти към почитателите. Очакват я куп артистични участия между Коледа и Нова година.

Повече от успешна е за Десислава отиващата си 2009, увенчана с три турнета в България, САЩ и Канада. Гастролът ѝ в Северна Америка е най-големият на български артист за годината. Именно тя спечели и наградата на "Фен ТВ" за изпълнителка на поп музика у нас. Певицата започна и да преподава в Националната музикална академия, но това не ѝ попречи да запише нов албум - на руски, и да го представи в Москва.

Там приеха възторжено версиите на "Катюша", "Очи чорние" - в латино денс версия, "Подмосковние вечера" и други.

В дните си преди Коледа изпълнителката завърши северноамериканската си музикална обиколка под наслова: "Пътешествие до България". Нейните интерпретации на български народни песни, джаз, латино и руски романси аплодира публиката в Ню Йорк, Сан Диего, Лос Аджелис, Сан Франциско, Далас, Чикаго, Бостън, Монреал, Отава...

"Това бяха песни, които лично на мен много ми харесват. Здраво поработихме", признава русокоската и обещава нов албум 2010.    

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички