Първият N 1 у нас хит за новото десетилетие е на Инна


Първият N 1 у нас хит за новото десетилетие е на Инна

5845

Първият N 1 хит  за новото десетилетие в официалната Българска еърплей класация е песента "Amazing" на румънката Инна (Inna).

Новото изпълнение на певицата вече четвърта поредна седмица е на първа позиция, според информация на "Nielsen Music Control". Това означава, че най-въртяното парче в българския радио- и ТВ ефир в последния месец е именно "Amazing".

Песента намери място и в най-горещата компилация в момента у нас – "City Hits" vol. 4, която е на музикалния пазар от "Ка Мюзик Плюс". Изпълнението може да бъде изтеглено и легално в перфектно mp3 качество от първия онлайн музикален мол у нас – www.hitbox.bg

"Amazing" е третият официален сингъл в кариерата на румънската певица и също третият й, който достига първа позиция у нас в последните 12 месеца. По този начин вокалистката се превърна в една от най-харесваните вокалистки у нас за 2009, а големият й успех явно ще продължи и през новата 2010.

Междувременно от нейния екип обявиха и името на предстоящия й сингъл – "10 Minutes". По него тя отново работи с момчетата от продуцентското трио Play & Win.

Инна обещава в това парче да разчупи превърналия се в емблематичен за нейната продукция саунд.

"10 Minutes" отново ще бъде със силно клубно влияние, но заявява за новото десетилетие новия й хитов стил. 

Той ще бъде не по-малко разпознаваем, според изпълнителката и продуцентите й.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички