Подгрей за концерта на AC/DC у нас! Shoot To Thrill


Подгрей за концерта на AC/DC у нас! Shoot To Thrill

6026

С уникално концертно видео на най-яката рок банда на планетата - AC/DC, тръгва кампанията на филма "Iron Man" 2.

Премиерата на "Shoot To Thrill" е тази вечер в новините на "Нова телевизия", а след това и в българския музикален ефир. Видеото съдържа спиращи дъха кадри от филма "Iron Man" 2, чийто саундтрак е изцяло от парчета на австралийските легенди, както и сензационен лайв материал от шоуто на бандата в Буенос Айрес, Аржентина. "Shoot To Thrill" оригинално е записано като част от албума на бандата "Back In Black", с над 50 милиона копия продажби и един от най-продаваните албуми в историята на музиката за всички времена.

"Iron Man" 2 е продължението на блокбъстъра от 2008 "Iron Man", с режисьор Джон Фавро и с участието на Робърт Дауни Джуниър, Гуинет Полтроу и Мики Рурк. Това просто ще бъде един от филмите на годината. Тази пролет Робърт Дауни Дж. отново влиза в легендарния метален костюм на Железния човек. Под звуците на експлозивния саундтрак на AC/DC, той ще се опълчи срещу могъщ нов враг, който не знае що е милост.

Премиерата му на лентата е на 30 април. Съвсем естествено, най-здравият филм трябва да има и най-здравият саундтрак и това ще е така благодарение на парчетата на AC/DC.

През юни тази година AC/DC ще бъдат хедлайнери на фестивала "DOWNLOAD", Донингтън. Последния път, в който те забиват на това място, е точно преди 20 години, където записват и "Live At Donnigton", най-продаваното музикално DVD на "Sony".

Преди това обаче, както всички знаем, AC/DC ще разтърсят България из основи! На 14 май в София те ще стартират гръмовно своята последна част от турнето "Black Ice", което мачка наред от есента на 2008. Дочакахме и своя звезден миг - легендарните австралийци за първи път у нас. Стотиците хиляди родни фенове ще имат своя уникален шанс да станат част от това неповторимо преживяване на живо. Интересът към билетите за събитието е огромен, защото всички фенове на бандата искат да бъдат сигурни, че няма да пропуснат концерта.

Организатори на шоуто са "Болкън Ентъртейнмънт" и Марсел Аврам, със съдействието на Столична община.

Където и да отидат AC/DC, феновете и медиите са единодушни – това е концертът на годината! Бащите вадят от гардеробите старите осемдесеттарски джинси и грабват децата към стадиона. Рок легендите взривяват всички поколения!

Билети: в мрежата на EVENTIM.bg

“Извън властта на времето, предизивикателни и непокорни”, това написа "New York Times" за музиката на петимата австралийци по повод премиерата на последния им студиен албум. "Black Ice" дебютира директно на N 1 в 31 държави. Абсолютният бестселър в каталога на "Sony" за 2008. Най-успешната банда в много страни е номинирана за "Грами "("Grammy") (и печели награда, най-после), два пъти за "Brit".

Музикантите са въведени в Рок-ен-рол залата на славата през 2003.

AC/DC бумерангът, хвърлен в Австралия преди 35 години, все още лети с пълна скорост.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички