Миро форсира промо турнето за Ангел си ти


Миро форсира промо турнето за Ангел си ти

5481

След избора на българската песен в конкурса "Евровизия" -  „Ангел си ти”, на 28 февруари, екип на "БНТ" и Миро заминават за Украйна.

Тя е първата спирка от европейската обиколка на вокалиста за популяризиране на българската песен. Интересът на украинската публика от предстоящото му посещение е изключително силен.

Изпълнителят ще вземе участие и ще бъде специален гост в националния финал на Украйна на 6 март.

Националната украинска телевизия  ("Natsionalna Telekompanya Ukraïny"  - NTU) ще излъчи финала на живо. Миро ще бъде специален гост в телевизионни и радио предавания. Ще даде интервюта за канал "1+1", за програмата “Про зірок”(“За звезди”), за канал "ICTV", за канал "OTV", за радио “Мелодия”(“Melody”), за програмата "Козырная жизнь”, ще има репетиция в Украинска национална телевизия, интервю за "MuzUA". Ще даде интервюта за списание "E-motion", за вестник “Комсомольская правда в Украине”, за вестник “Блик”(“Blyk”), както и интервю за Украинската национална телевизия.

Екипът на "БНТ" – Драгомир Драганов и операторът Илия Иванов, ще заснемат най-интересното и любопитното от репетициите и участията на Миро. Зрителите на "БНТ" ще станат свидетели на най-вълнуващите моменти.

Певецът ще посети Българския културен център в Одеса на 7 март, а на следващия ден ще изнесе и концерт пред българската общност в зала "Паладиум" в Одеса.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички