Как да станеш истински диджей?


Как да станеш истински диджей?

5937

"The Magic Оf Production" и "E-booking DJ Agency" организират за първи път курс за продуциране и композиране на електронна музика, който стартира в Пловдив на 5 април.

"The Magic Оf Production" (TMOP)  е единственият семинар в България, който може да те научи как да бъдеш истински диджей и най-вече продуцент на собствена музика. Зад  този амбициозен проект застава един от най-популярните диджеи на Балканите - Живорад Милич, прочут и като DJ Лайън (DJ Lion) (на снимката).

До него застава и един обещаващ талант, който съвсем скоро ще се представи с грандиозен проект – Иво Стоилов (Yobi), с подкрепата на Пачо Би и Пепо от  "Ellectrica". Благодарение на дългия си и богат опит,  DJ Лайън е изградил програма по достъпна за начинаещите методика. Самата програма е разделена на две нива, като по-лекото е подходящо за абсолютно всеки, който харесва музика и иска да се занимава с нея. Второто пък е пригодено за вече навлезли в областта и дори професионалисти.

Концепцията на TMOP е различна от всичко правено до сега, защото е изградена само и изцяло върху това да предаде тънкостите на създаването на едно парче и, разбира се, да доведе до неговото издаване за чуждестранен или местен лейбъл. Това е и единствената програма, която не изисква от вас да се въоръжите с най-последната техника, защото преподавателите от TMOP са се погрижили и за това, уточняват организаторите.
 
По време на семинара се прави парче, което е под формата на оригинален микс. Всички по-напреднали пък ще имат възможността да направят ремикс на това парче, като най-добрите ще бъдат издадени. По време на обучението на някои от уроците ще присъстват най-известните български диджеи и продуценти на електронна музика.

Накрая на семинара на участниците ще бъде предоставен пакет с нужните за него материали (семпли, Vst-Plugins), за да продължат това, което са научили и в домашни условия. Едно от най-големите предимства на този семинар е, че след неговото завършване участниците стават част от една голяма сцена, която може да открие невероятни възможности, но най-вече получават шанс да поддържат контакт с едни от най-добрите в електронната музика.

Научете повече и вижте как хората, минали програмата, са променили живота си на :
 
http://www.facebook.com/pages/

The-Magic-Of-Production
/198884496717?ref=ts

www.e-bookingdj.com

Очаквайте семинара и в София през май.

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички