Джина (Трамвай N 5) и Елена Ангелова спечелиха 4 300 лева


Джина (Трамвай N 5) и Елена Ангелова спечелиха 4 300 лева

6268

4 300 лева спечелиха в благотворителна игра от шоуто „Колелото на късмета” звездата от Трамвай N 5 - Джина Иванова, "Мис България" - Елена Ангелова, и собственикът на винарска изба „Тодоров” - Иван Тодоров.   

Шоуто на водещия и продуцент Румен Луканов ще се излъчи по "Нова Телевизия" довечера - непосредствено преди благотворителния бал на "Lions Club София" - „Свети Йоан” и на Ордена на виното в хотел "Шератон", съобщава "ВИП Комюникейшън".  

Клубът, начело с неговия президент г-н Константин Иванов, продължава традицията да помага на болни деца. Както вече "MySound.bg" писа, по време на благотворителната вечеря за 150 ВИП-гости на 15 април ще бъдат събрани средства за закупуване на  диагностичен апарат „Педобарометър” за Специализираната болница за лечение на детска церебрална парализа „Света София”.

”Искаме да акцентираме първо на закупуването на този уред. Като по-продължителна кампания ще работим за осигуряването на безплатни дни за лечение и преглед на незрящи деца в очен и в стоматологичен кабинет”, допълни г-н Иванов.

Гостите на бала, който бе подкрепен от компаниите "Белведере" и "Skyy Cafe",  ще открият дансинга с валсове и танга, а в края на вечерта ще покажат уменията си в рока и блуса. Естрадните легенди Джина Иванова от Трамвай № 5 и Милица Божинова от Тоника СВ, както и българската версия на Тримата тенори, ще пеят благотворително.

За първи път Джина ще направи дует с гласовитата си дъщеря Мартина, която вече има покана за турне в Англия с популярни британски групи.   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички