Радио Energy търси най-екстремния си слушател


Радио Energy търси най-екстремния си слушател

5529

Радио "Energy" за пореден път подарява на верните си слушатели награда, която няма да забравят никога.

Тя не е материална, но на победителя ще донесе усещане, каквото със сигурност не е изпитвал преди. Този месец радиото търси най-авантюристично настроения си фен, за да му подари тандемен скок с парашут.  

Място за притеснения няма – победителят ще осъществи скока с инструктор на парашутен клуб "Skydive" - Пловдив, а и при днешните напреднали технологии няма опасност парашутът му да не се отвори. Всеки модерен парашут е снабден със система, която го отваря автоматично, ако парашутистът се забави. Свободното падане трае само 60 секунди, но както подсказва английската дума за скок с парашут – "skydive" („небесно гмуркане”) – това вероятно ще е най-вълнуващата минута в живота на новоизлюпения парашутист.

След 60-секундното свободно падане с 240 км/ч, парашутът се отваря и следва 5-минутен полет над земята с...15 км/час! Което означава, че щастливият победител ще има достатъчно време, в което да се наслади на невероятната гледка под него.

Обратното броене до първия скок във въздуха на един верен слушател на медията вече започна – регистрацията на сайта на радиото www.nrj.bg стартира и ще продължи още три седмици. Спокойно може да се каже, че конкуренцията е голяма, тъй като само за един ден се регистрираха 130 души.

За да участват, феновете на радиото трябва да попълнят формуляра и да разкажат с няколко думи за най-екстремното си преживяване.

Накрая екипът на медията ще избере най-големия авантюрист, който ще сбъдне една от най-старите мечти на човека – да полети във въздуха!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички