AC/DC - Двете страни на славата с второ допълнено издание


AC/DC - Двете страни на славата с второ допълнено издание

6277

Издателство Addix пусна специално допълнено издание на книгата "AC/DC - Двете страни на славата" от Пол Стенинг на литературния пазар у нас.

Първоначалният тираж отдавна е библиографска рядкост.

Новият вариант предлага главите „Животът на старите богове” и „Отново в играта”, ексклузивно написани за издателството и българските рок фенове, които няма да бъдат издавани никъде другаде. Те съдържат интересни факти около записването на последния албум на знаменитите австралийци - "Black Ice", както и за личния живот на членовете от групата по време на тяхното отсъствие от световната сцена.

Двете страни на славата“ е единствената пълна биография на AC/DC. Книгата предлага десетки непубликувани снимки. Тя проследява дългия път на групарите от годините, в които свирят в мизерни дупки, и историята на предшестващите банди, в които участват Малкълм, Ангъс Йънг и Бон Скот, до периода на Брайън Джонсън - преди и с AC/DC.

Във всяка книга има подарък - плакат с култовата фигура на Ангъс.

Това е най-скандалната, най-искрената и най-актуалната биография на една от най-обичаните рок банди на всички времена. От страниците й читателят се запознава с живота на познатите и непознати AC/DC. Написана с много чувство за хумор и неподправена страст към музиката, биографията съдържа последните новини за членовете на бандата и техните приятели, както и истории и случки от живота на групарите, неразказани до сега. Творбата е илюстрирана с множество цветни снимки. Странните обстоятелства около смъртта на Бон Скот през 1980 са разследвани подробно от автора. По темата има шокиращи и неизвестни до днес разкрития.

Двете страни на славата” е израз на уважение и почит към това, което групата е постигнала през годините. Това е първата пълна биография на AC/DC. Тя ни отвежда там, където другите биографии не смеят да пристъпят – в мрачните предградия на Глазгоу, през детството на братята Йънг и проблемното юношество на Бон Скот, до формирането на творческия съюз, на който е посветена тази книга.

Тя е допълнена от интервюта с хората, които са познавали най-добре членовете на групата в миналото и настоящето им. Което пък я прави истински алманах на AC/DC и чудесно допълнение към купищата дискове със знака на светкавицата по рафтовете в домовете ни.

"Двете страни на славата" разглежда и цялостния период на Брайън Джонсън преди и с AC/DC, както и ерата, която направи австралийската група един от световните феномени на рок сцената.

Седнете в креслото си, пуснете си песен по избор и влезте в света на AC/DC. Това е истинският рок. Звукова вълна със силата на цунами.

AC/DC.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички