Криско: Не спим с Яна!


Криско: Не спим с Яна!

11542

Твърденията, че музикантът Криско и адреналинката Яна са интимни, обикалят публичното пространство все по-често напоследък.

Както "MySound.bg" писа, красавицата бе сред гостите в столичния клуб "Viper Rooms" по случай рождения на рапъра, а и за представянето на негов нов видеоклип.

Ето какво заявява самият Криско в отворено писмо:

"Във връзка с некоректните и пошли публикации, свързани с моето име, които напоследък се появиха в жълтите медии, държа да подчертая нещо:

Искам да кажа пред всички, че аз и Яна нямаме абсолютно нищо общо помежду ни. Тя дойде на рождения ми ден и си направихме две снимки за спомен. Явно някои журналисти искат да за формят скандалчета, но не мислят, че такива статии може да имат и последствия.

Уважавам Яна като човек и приятел, но - повтарям, никога не съм имал други отношения с нея, освен приятелски. Не желая хората да получават грешна информация и да си вадят неправилни изводи!

С казаното по-горе смятам, че приключвам казуса, по който разсъждават всички жълтари напоследък, а именно дали с Яна имаме връзка, или не. Надявам се, че с това, което казвам, приключвам  "въпроса", който, за съжаление, явно живо вълнува болните мозъци на част от обществото ни, и искрено се моля хората, които пишат за нас, да предоставят само вярна информация, както в случая би трябвало някой да ни попита дали е вярно или не, това наричам аз коректна журналистика".

Криско

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички