Топ диджеят Мази Намвар с двойно парти в клуб ID


Топ диджеят Мази Намвар с двойно парти в клуб ID

5004

DJ Мази Намвар (DJ Mazi Namvar) гостува в България за две партита - в София и Варна.

Топ диджеят ще се изяви в популярната серия на клубната верига "ID" - "We Love DJ's". Първият купон е в столичния клуб довечера, 28 май, утре артистът ще цикли в морската столица.

Ако хаусът е наистина глобална музика, то американският диджей и продуцент Мази Намвар e образцовият й гражданин - така "Swag Records" представя родения в Иран, преживял част от детството си в съседна Гърция и понастоящем обитаващ Чикаго.

В основата на всичко, което Мази прави, е неуморното пътуване в търсене на нещо иновационно. Независимо дали е зад пулта, в студиото или работи за лейбъла си, целта винаги е една – изследването на нови музикални територии и неспирното предизвикване на граници и възприятия. На тези, които са слушали сетовете му, със сигурност им е направило впечатление, че музиката му е представително проучване на едни от най-добрите лейбъли и тракове. Кейсът му е пълен с притъпени синтeзатори, плътни и енергични бийтове и ню уейв напомнящи вокали. Мази винаги усеща кога да изглади и успокои сета и кога да вдигне темпото, като да удари силно.

С над 140 рилийса зад гърба си и звездния албум “Community”, минал с уменията си във всеки ъгъл на света (в т.ч. и у нас), неговият саунд се развива и прогресира постоянно и не показва никакви признаци на застой. С ремикси за Superfunk, Joey Negro, Sandy Rivera, Nick Holder, Johnny Fiasco и Paul Johnson и оригинални продукции за лейбъли като "20/20 Vision", "NRK", "Airtight", "Gourmet", "Fluential" и "Siesta" неговите творби представят по различен начин почти всяка нишка на съвременния хаус. Докато през 2004 Мази прекарва известно време в преоценяване на това къде понастоящем се намира в музикално отношение, той започна 2005 с обновено усещане за музиката си и няколко амбициозни проекта на хоризонта.

Без никакво колебание и срам, нерядко Мази изненадва и дори шокира тълпата, вкарвайки някое парче на Pet Shop Boys или Rapture например. Точно този подход му засвидетелства респекта на негови колеги и спечелва легиони от фенове в клубния спектър – "Fabric" в Лондон, "Sullivan Room" в Ню Йорк, "ROAM Рarties" в Ел Ей, Истанбул, Париж, Перу, Мексико и така нататък.

Според официалния му сайт, неговата цел е "да постигне максимален творчески контрол – да рилийзва неговата собствена музика, когато и както той иска", да може да взема решения при всяка стъпка от процеса.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички