Дафт Пънк направиха най-лошия филм на годината? Гледай!


Дафт Пънк направиха най-лошия филм на годината? Гледай!

3642

Дафт Пънк, които напоследък жънат успехи с лайв шоутата си в Америка, пуснаха в ограничени прожекции пред отбрана публика и филмовия си дебют "Електрома".

Лентата, която постепенно добива култов статут в родната им Франция, обаче не бе посрещната добре от американската публика.

Филмът, който ще илзезе на DVD в Америка чак следващия месец, вече бе обявен от списание "Блендър" за най-лошия филм на годината.

"Първо, в него няма музика на Дафт Пънк. Второ - няма и никакъв диалог. Трето - всеки кадър от филма е с поне 4 минути по-дълъг от допустимото. Въпреки огромното ни възхищение, беше ни трудно да останем будни след първите 20 минути", писа "Блендър", имайки предвид безкрайните кадри в стил Антониони и Тарковски, в които не се случва нищо.

"Електрома" е фантастика с перфектна визия, проследяваща опита на двама роботи да станат хора. Дафт Пънк участват в режисурата и сценария на филма, но в характерните им роботски костюми и роли този път са други хора от екипа.

"От общо 74 минути към 64 са напълно излишни", обобщава списанието, добавяйки, че сценарият е достатъчно прост, за да се събере в обикновен видеоклип.

За щастие, феновете на Дафт Пънк, които не си падат по арт кино, но са любопитни какво са направили любимците им, имат избор.

В мрежата вече може да се намери ускорена и редактирана (и разбира се - неодобрена от Дафт Пънк) 13-минутна версия на "Електрома".

Можете да я видите на адрес http://www.blender.com/news/comments.aspx?article=9752.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички