Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Jason Derulo - Jason Derulo


1467

Jason Derulo - Jason Derulo


Поп сензацията Jason Derulo е първият изпълнител от съвместния проект на Warner Bros. Records и лейбъла на мулти-платинения продуцент J.R. Rotem, Beluga Heights. Името на дебютанта се свързва с артисти като Lil Wayne, Sean Kingston, Pitbull, P. Diddy, Danity Kane и Iyaz, за които талантливият текстописец е създавал не едно парче.

Дебютният хит на Derulo – "Whatcha Say" – неустоимо мелодично футуристично поп р’н’б парче бързо достига No.1 в три от класациите на Billboard - Hot 100, Rhythmic и Pop. Песента оглавява поп чарта в рамките на четири поредни седмици. “Whatcha Say” се изкачва до второто място и в iTunes, продавайки четири милиона копия в световен мащаб. Става двойно платинен в САЩ според RIAA. Новият му сингъл “In My Head” се движи дори още по-бързо – в момента повече от 160 поп и р’н’б радиостанции го въртят, а в Billboard Hot 100 се нарежда на 9 място.

Тези два сингъла са само част от това, което ни очаква в едноименния му албум „Jason Derulo”. В него се наблюдава влечението на музиканта към различните музикални стилове, и представлява една уникална смесица от поп, рок, електрони и р’н’б елементи. „Определено може да се нарече албум, породен от любовта ми към музиката”, коментира 20-годишния изпълнител и добавя: „Той отразява всичките ми музикални влияния, но дълбоко в себе си е поп”.

„Идеята ми беше да направя албум, който ще даде своя принос към света. И под това имам предвид музика, която лекува. Когато слушате любимата си песен, можете да забравите всичките си проблеми за минути. Искам да дам на хората тези кратки моменти на бягство.” Derulo прекарва осем месеца в студиото, а често работи и по 20 часа на ден. Успява да запише 300 парчета, от които 9 влизат в специалната му селекция за албума. „Исках да съм сигурен, че ще направя нещо уникално, което да устои на времето и да звучи вечно”, казва той.
 
Албумът включва и текстове на търсени автори като Claude Kelly (написал “My Life Would Suck Without You” на Kelly Clarkson, “Circus” на Britney Spears, “Party in the USA” на Miley Cyrus), Evan Bogart (“Halo” на Beyonce, “S.O.S.” на Rihanna) и Alex James.

В края на януари Derulo се включи в турнето на Lady Gaga в Северна Америка, включващо 4 участия в известната Radio City Music Hall в Ню Йорк.

Траклист


1.    “Whatcha Say”
2.    “Ridin’ Solo”
3.    “In My Head”
4.    “The Sky’s The Limit”
5.    “What If”
6.    “Love Hangover”
7.    “Encore”
8.    “Fallen”
9.    “Blind”
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички