Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Shakira - Sale el Sol/The Sun Comes Out


1976

Shakira - Sale el Sol/The Sun Comes Out

Световният хит на Shakira “Waka Waka (This Time For Africa)” се превърна в най-продаваната официална песен на Световно първенство в музикалната история. “Waka Waka” е включена в новия албум на звездата Sale el Sol/The Sun Comes Out. С впечатляващите два милиона продадени копия, “Waka Waka” е най-голямото парче на Световно, като популярността му премина отвъд границите на песента и заедно с танца се превърнаха в интернет и културен феномен.

Официалното видео за “Waka Waka” е гледано 170 милиона пъти в YouTube и е четвъртото най-гледано видео за всички времена и третото най-гледано музикално видео. Като се добавят и неофициалните видеоклипове на "Waka Waka", общите гледания надхвърлят 350 милиона. Парчето бе и музика към изключително успешната кампания на Shakira 1Goal, в която Shakira използва известния вече танц “Waka Waka” и даде възможност на феновете по света да запишат и качат своите "танци за 1Goal" "Waka Dance" за подпомагане на образованието. Феновете направиха изключително много видеоклипове и ги качиха в YouTube – общите гледания надхвърлиха 400 милиона и помогнаха за промотирането на кампанията за световно образование 1Goal.

На върха на славата на “Waka Waka,” Shakira е готова с издаването на новия си сингъл “Loca”, на испански и английски, в който участват феноменалният Dizzee Rascal и доминиканският хип-хоп артист El Cata (съответно в английската и испанска версия). Записан в Доминиканската република, Shakira отново смесва характерното си музикално звучене в “Loca” с елементи на меренге с техно перкусии, примесени с денс биитове. “Loca” е интерпретацията на Shakira на песента на El Cata “Loca Con Su Tiguere” и вече набира скорост в световния радиоефир.

 

За видеото на “Loca” Shakira се впуска по улиците на Барселона с Dizzee Rascal и непрофесионална камера. В опита си да усети истинската атмосфера на песента, Shakira избягва традиционното мащабно музикално видео продуциране и улавя ‘loca’ настроението по улиците и забавлението на хората в Барселона.

 

“Барселона е един от любимите ми градове и се превърна в мой втори дом,” споделя Shakira. “Видеото е за доброто настроение и за това как да бъдеш естествен на такова невероятно място.”

Както двата големи хита Waka Waka и Loca, Sale El Sol / The Sun Comes Out е албум, в който се смесват много и различни звуци, които връщат Shakira към корените й и ще допадне на многобройните фенове на една от най-успешните съвременни изпълнителки.

Траклист


1. Sale El Sol 2. Loca (English) 3. Gordita 4. Antes De Las Seis 5. Rabiosa (English) 6. Mariposa 7. Tu Boca 8. Addicted To you 9. Devocion 10. Lo Que Mas 11. Waka Waka - K-Mix (English) BONUS TRACKS 12. Loca (Spanish) 13. Rabiosa (Spanish) 14. Waka Waka - K-Mix (Spanish)
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички