Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

The Voice Party Hits 2


3236

The Voice Party Hits 2

 Вътре ще чуете All My People на Sasha Lopez и Sеxy на Andreea Banica – два от Топ 3 хитовете на лято 2011 в радио и телевизионния ефир. И още: I Love You на Dj Sava feat Raluka,  Mr. Saxobeat на Alexandra Stan, Lovely Words на Ela Rose, и още много!!!

Българската публика видя Sasha Lopez на живо по време на Coca-Cola Happy Energy Tour, което обиколи 6 града в страната през септември (Велико Търново, Русе, Варна, Бургас, Пловдив и София) с подкрепата на радио и телевизия The Voice! Истинското му име е Serge. Завършва музикално училище в родния си град и се дипломира в специалност „Мениджмънт”. От 15-годишна възраст стартира с кариерата си на DJ, след което в продължение на 8 години свири всяка нощ в City – най-известния клуб в града, като през 2005 г. издава първия си CD микс - “Club City Presents”. Срещата му с DJ Nash и певицата Таня се оказва трамплина към славата. Новосъздаденият проект Studio One се посреща изключително позитивно и скоро постига международен успех със сингъла  “Everytime”(2006 г., ), който става огромен хит в България, Унгария, Сърбия, Полша и Русия, а през 2008 г . парчето е включено в английската компилация Ministry of Sound.

Румънската топ звезда Andreea Banica учи пиано и започва своята музикална кариера още на 4. Чувственият й глас, сините й очи и перфектната й фигура я правят моментално звезда. Тя се появява на кориците на всички родни списания и определено е смятана за една от най-сексапилните румънки в момента.

DJ Sava e oще една звезда от това лято, която зарадва българските си почитатели в цялата страна с хитовете си на живо по време на концертите от Coca-Cola Happy Energy Tour и радио и телевизия The Voice! Constantin Sava e роден през 1973 и е един от най-успешните румънски музиканти на електронната сцена, диджей и продуцент. Започва да миксира още в началото на 90-те и става резидент диджей в местен клуб - "No Limit". Минават десет години преди да издаде първите си два сингъла – Gone Away и Rеmember. От пролетта на 2009 си сътрудничи с Raluka за няколко парчета, които постигат моментален успех и стават зверски хитове не само в Румъния, но в целия регион.

Родената на 10 юни 1989 г. в Констанца Alexandra Stan е може би най-успешната румънска поп звезда в света. Едва на 21 години, в момента студентка ІІ курс по мениджмънт, сексапилната Alexandra издава първия си сингъл,  "Lollipop (Param Pam Pam)" през 2009 г. и още през следващата година, с втория сингъл, “Mr. Saxobest”  славата я връхлита главоломно. След като оглавява румънския Топ 100, Mr. Saxobeat бавно, но сигурно си проправя път нагоре и в световните класации, като влиза в Топ 10 в над 20 държави: № 1 в Австрия, Германия, Франция и Швейцария и №3 във Великобритания. След многохилядни продажби сингълът става платинен в Италия, Швеция, Дания и Испания.

Траклист


 1. Sasha Lopez – “All My People”
  2. Andreea Banica – “Sexy”
  3. DJ Sava feat. Raluka  - “Love You”
  4. Ela Rose – “Lovely Words”
  5. Alexandra Stan – “Mr. Saxobeat”
  6. Smiley Feat. Pacha Man – “Love Is for Free”
  7. Narcotic Sound feat. Christian D – “Danca Bonito”
  8. David Deejay feat. Dony – “Sexy Thing”
  9. Elena – “Disco Romancing”
10. Celia – D-D-Down
11. Narcotic Sound feat. Christian D – “Mamasita”
12. Ryan & Radu – Rush Love
13. Dj Sava feat Andreea D & J. Yolo  - Money Maker (Radio Edit)
14. Alb Negru - Magical (Dj Bonne Rework Radio edit)
15. Mossano – Zingarinho
16. Edward Maya feat. Vika Jigulina-This Is My Life
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички