Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Diana Ross - Live In Central Park


1777

Diana Ross - Live In Central Park

На 21-ви юли 1983-та легендарната Diana Ross превзема сцената на Сентръл Парк в Ню Йорк пред повече от 400,000 души.

Шоуто за малко не се превръща в най-големия провал в кариерата на звездата поради лоши метеорологични условия! Силен вятър и проливен дъжд едва не принуждават публиката да се разотиде, когато Diana Ross изстрелва решително: „Отне ми цял живот да стигна до тази сцена! Няма да мръдна от тук” – фраза, която мигновено успокоява стресираната публика. 

В крайна сметка, силната буря налага шоуто да приключи по средата, но не и преди опустошената Diana да обещае на тълпата, че на следващия ден ще се върне, за да завърши концерта си. Иконата остава до последно пред микрофона, за да насочва хората как да напуснат безаварийно парка.

„Целият парк беше препълнен с хора. Бурята беше наелектризираща. Беше пълно с енергия... феноменален момент в моята кариера! Дъждът се изсипа от небето като парченца блещукащи стъкълца. Още мисля за този ден, който се превърна в нощ. Не се страхувах, въпреки че много други хора се страхуваха за мен. Просто исках хилядите хора, дошли на моето изпълнение, да бъдат в безопасност. Мечтата ми беше залята от порой”, спомня си Diana Ross.

Вярна на обещанието си, великата изпълнителка се връща на следващия ден и изнася отново концерта от началото до края – постъпка, която до днес буди възхищение.

След преките телевизионни излъчвания на живо, концертът не е гледан от цели 30 години. За първи път всички почитатели на Diana Ross ще имат възможност да му се насладят отново, защото на 28-ми май 2012 запис от шоуто ще бъде издаден на DVD. Изданието ще включва целият концерт от 22-ри юли, както и оригиналния кратък концерт от предния ден като бонус съдържание. Допълнително ще бъдат включени бележки на самата Diana Ross, както и коментари със спомени на режисьора Steve Binder.  

Траклист


1. I’m Coming Out 2. Home 3. Family 4. It’s My House 5. Let’s Go Up 6. Reach Out And Touch (Somebody’s Hand) 7. Supremes Medley: Reflections / Baby Love / Stop! In The Name Love / Love Is Like An Itching In My Heart / God Bless The Child 8. Mirror, Mirror 9. Maniac 10. You Can’t Hurry Love
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички