Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Slash – Apocalyptic Love


2024

Slash – Apocalyptic Love

 “Apocalyptic Love” на Slash вече е на българския музикален пазар. Албумът е направен с участието на Myles Kennedy и The Conspirators, като Slash го издава през собствения си лейбъл – Dik Hayd International, а Roadrunner Records го разпространяват в Европа, Близкия Изток и Африка. Записът е последовател на дебютния, едноименен албум на Slash от 2010-та и на първия му солов лайв албум от ноември 2011-та година, а именно двойното CD/DVD – “Made In Stoke 24/7/11”. 

Първият албум – “Slash” – дебютира под #3 в класацията за албуми Top 200 на Billboard и стигна #1 в класациите за рок музика, “Independent”, както и в тази за “Hard Music”. Записът стана #1 на дигиталния пазар и стъпи на първото място в iTunes на 13 държави. На международно ниво “Slash” беше в Топ 5 в над 12 основни територии, включително #1 в Япония и Нова Зеландия.

Музикантът споделя, че турнето от миналата година го е вдъхновило да работи с Myles Kennedy и за този запис. „Myles пя в предишния ми албум и това ме накара да го взема с мен на турнето, което пък ме вдъхнови да го поканя да пее и в новия проект. Той има много широк диапазон. Просто е много музикален, що се отнася до стила му и е наистина добър с текстовете. Въобще, той е страшно силен певец. Има много позитивни елементи в начина, по който изпълнява песните.”

За новия албум Slash, редом с колегите си – Myles (вокали), Brent Fitz (барабани) и Todd Kerns (бас) – влизат в екип с продуцента Eric Valentine, който е продуцирал и дебютния запис – “Slash”. Китаристът споделя, че работата с Eric му допада, защото той е добър като продуцент, но и като инженер, и защото се отдава напълно на музиката, също като самия Slash. 

Всички песни в новия запис са написани в сътрудничество между Slash и Myles, а камери са записвали целия процес по правенето на албума. „С Myles работихме реално по целия нов материал. Основното беше, че написахме тези песни заедно, което е голямата разлика с последния албум, за който писах песните в сътрудничество с всички различни артисти. Творческото ядро в този запис е създадено между мен и Myles. Освен това ритмичната секция идва от Brent и Todd и допринася с нещо ново, като динамиката е съвсем различна от тази на предишния албум. Сега е много по-организирана”, казва Slash. Той добавя, че Brent е може би най-добрият барабанист, с когото някога е работил, а Todd е един от най-талантливите артисти въобще, с които си е партнирал. “Просто е наистина велик басист. Todd работи бързо в студиото и се учи бързо, талантлив е в писането на музика и освен това е страхотен певец”, добавя Slash.

Албумът “Apocalyptic Love” на Slash е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. 

Албумът може да бъде поръчан на адрес: office@orpheus-music.com , както и да го закупите дигитално в iTunes http://itunes.apple.com/bg/album/apocalyptic-love/id509457490
 

Траклист


1) Apocalyptic Love 2) One Last Thrill 3) Standing in the Sun 4) You’re a Lie 5) No More Heroes 6) Halo 7) We Will Roam 8) Anastasia 9) Not for Me 10) Bad Rain 11) Hard & Fast 12) Far and Away 13) Shots Fired
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички