Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

The Sheepdogs - The Sheepdogs


1325

The Sheepdogs - The Sheepdogs

Групата на Antlantic Records, The Sheepdogs, анонсира издаването на своя очакван с нетърпение дебютен за лейбъла албум “The Sheepdogs”, който ще се появи по музикалните магазини на 4 септември.

Продуциран от Patrick Carney и Austin Scaggs от The Black Keys, “The Sheepdogs” отразява обширните влияния на базираната в Саскатун, Саска̀чеван, Канада, банда, за да създаде една наистина различна колекция от брилянтен хладнокръвен рокендрол.

Албумът е предшестван от забележителния първи сингъл, “The Way It Is”, който направи ексклузивната си премиера на сайта на Rolling Stone (http://tinyurl.com/d6ndzm2). Придружаващото видео към него ще се появи след седмица, а негови режисьори са комедийните писатели/режисьори/актьори The Sklar Brothers, като в него ще вземат участие плеяда от комедианти.

The Sheepdogs ще отбележат издаването на своя нов албум с първо хедлайнерско турне в Щатите. Обиколката ще започне на 16 септември в Rapids Theatre в Niagara Falls, Ню Йорк и ще продължи до края на октомври. Съпорт на групата ще бъдат рокаджиите от Белгия Black Box Revelation и Buffalo Killers от Синсинати.

След сформирането си през 2006 година, The Sheepdogs се радват на всеобща подкрепа и одобрение за техния дързък и красив подход към класическия китарен рок, който личи от трите им независимо издадени албуми.

Талантът и упоритата работа на бандата им спечелва горещи почитатели, а “Learn & Burn” от 2010 година, сертифициран със злато в Канада, е почетен с три награди JUNO в категориите “Нова група на годината”, “Сингъл на годината” и “Рок албум на годината”.

Колкото страстни на сцената, толкова и в записите си, The Sheepdogs прекарват по-голяма част от времето си на път. В допълнение към безбройните хедлайн шоута и фестивални участия, бандата е излизала на една сцена с имена като Kings of Leon, John Fogerty, Robert Randolph & The Family Band и Black Joe Lewis & The Honeybears.

“The Sheepdogs” е първият дългосвирещ запис на бандата след победата им в състезанието на Atlantic Records и Rolling Stone - “Do You Wanna Be A Rock & Roll Star?”. Стартирал през февруари 2011 година, конкурсът започна с 16 изпълнения, подбрани от редактори на Rolling Stones и AOL Music и мениджъри на Atlantic Records. В разгара на надпреварата финалистите са заведени до Ню Йорк, за да запишат и изпълнят по три песни пред журито и други професионалисти от индустрията. През юни The Sheepdogs бяха обявени за единия от двата финалиста като резултат от изпълнението им пред десетки хиляди фенове на ежегодния фестивал Bonnaroo Music & Arts в Манчестър, Тенеси.

След спечелването на състезанието, The Sheepdogs участваха през август 2011 в Късното шоу с Джими Фалън по NBC. В допълнение към престижната корица на списание Rolling Stone, бандата получи и звукозаписен договор с Atlantic, които веднага издадоха тяхното EP “Five Easy Pieces”.

Повече информация на: www.thesheepdogs.com и www.atlanticrecords.com.

 

Траклист


...
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички