Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Alfonso De Vilallonga - Blancanieves


1338

Alfonso De Vilallonga - Blancanieves

Преразказ на класиката на Братя Грим “Снежанка”, “Blancanieves” е един впечатляващ и красив филм, един уникален поклон пред черно-бялата златна епоха на европейското нямо кино.

“Снежанка” на режисьора Pablo Berger е Carmen, дъщерята на известен тореадор, която живее под тираничното покровителство на своята зла мащеха Encarna. След като бяга от дома, момичето се присъединява към група тореадори джуджета, където нейната красота и вроден талант на арената привличат вниманието на пресата. Но скоро новината за това достига и до ушите на Encarna, която най-накрая разбира как да открие Carmen.

Историята се развива в романтичния период на 20-те години на миналия век в Севиля. “Blancanieves” е създаден с идеята да отдаде почит на европейските неми филми от този период. “Blancanieves” също така бе предложението на Испания за “Най-добър чуждоезичен филм” за наградите Оскар тази година.

***
Alfonso De Vilallonga учи композиране в Berklee College of Music в Бостън. След като работи като музикант, певец и комик в Съединените щати, Alfonso De Vilallonga се потапя в композирането на саундтраци, създавайки музиката за филми и документални творби на Isabel Coixet. Alfonso композира музиката към филми като “My Life Without Me”, “A Los Que Aman” и “Things I Never Told You” (Isabel Coixet), “Horas De Luz” (Manolo Matji, 2004), “Princesas” (Fernando Leon, 2005) и “Transsiberian” (Brad Anderson, 2008).

В допълнение към работата му по филмова музика, всестранно развитият артист има издадени седем записа със свои собствени песни, музика и текстове за музикален театър, като от време на време влиза в ролята на актьор. Със своя богат опит, Alfonso De Vilallonga е композитор със свой собствен стил и индивидуалност.

Саундтракът към “Blancanieves” на Alfonso De Vilallonga ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.   

Траклист


N.A.
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички