Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Snoop Lion - Reincarnated


1440

Snoop Lion - Reincarnated

 Дългоочакваният нов албум „REINCARNATED” на музикалната икона и мултиплатинен изпълнител Snoop Dogg излиза на 23—ти април, 2013г от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Предстоящият албум на наричащия се вече с името Snoop Lion (Снуп Лайън) е силно повлиян от реге и денхол музикатата. Албумът е продуциран от Diplo и Major Lazer.

През февруари Snoop Lion представи новия си сингъл “Lighters Up”. За записите на сингъла, продуциран от Major Lazer и Dre Skull, Снуп кани едни от най-популярните денсхол артисти на Ямайка - Mavado и Popcaan. „Lighters Up" прокламира за равноправие, любов и мир в света, което е и лайтмотивът във всички песни в REINCARNATED. „Докато създавахме REINCARNATED, търсихме корените и звученето на истинското реге – казва Снуп Лайън. „Този албум е посветен на реге музиката, на хората, които я създадоха и разпространиха по света. С него отдавам своята почит и любов към тях”.

"Снуп е икона в музикалния свят и да съм част от неговия проект е абсолютна чест” – казва Mavado. “Хората в Ямайка са щастливи от това, че страната ни е показана положително във видеото към песента и са много доволни от любовта на Снуп към регето".

“Още не мога да повярвам, че имах шанса да работя със Снуп, той е легенда човече.. Има невероятен усет за музика, а видеото е лудница. Гледайте го непременно!”- казва Popcaan.

В албума REINCARNATED участват някои от най-актуалните имена от световната музикална сцена: носителите на Грами - Дрейк, Крис Браун и T.I., Бъста Раймс, Ейкън, нашумялата британската певица Рита Ора, както и звездите на денсхола Mavado и Popcaan. Албумът включва песните „Lа, Lа, Lа“, „Ashtrays and Heartbreaks”, “Harder Times” и много личната “No Guns Allowed”, планирана за следващия официален синигъл от албума REINCARNATED. В песента участва 12-годишната дъщеря на звездата - Cori B. “No Guns Allowed” е песен – химн, призоваваща за спиране на кръвопролитните конфликти в контекста на съществуващите сблъсъци по света.

„Търсихме истинската реге музика, носеща послание за мир и надежда“, казва Snoop Lion за REINCARNATED.

Творческият и звукозаписен процес на REINCARNATED, състоял се в Ямайка, е документиран в едноименния филм, който се очаква с огромен интерес от почитателите на Снуп. Премиерата на филма се състоя на филмовия фестивал в Торонто и документира духовното пътуване (предизвикало противоречиви реакции сред феновете и музикалната общност) започнало под името Snoop Dogg, през израстването и трансформирането в SNOOP LION. Филмът разкрива как хората и културата на островната карибска държава (разбира се и растафарианството) променят житейската философия на Снуп към света и самия него. Филмът тръгnа от в киносалоните в САЩ от 15 март.

Snoop Lion е новият творчески псевдоним на мултиплатинения артист и хип хоп легенда Snoop Dogg, който със съдействието на VICE Media и Stampede Management, подготвя мултимедийния проект – REINCARNATED.

Проектът се ражда от последното вдъхновение на Снуп – реге музиката и духовното му израстване, повлияно от идеите на растафарианството.
REINCARNATED включва едноименния албум, пълнометражен документален филм, който дебютира на фестивала в Торонто, фото книга и инициативата „Mind Gardens”. 

Траклист


1. "Rebel Way" 2. "Here Comes the King" (featuring Angela Hunte) 3. "Lighters Up" (featuring Mavado and Popcaan) 4. "So Long" (featuring Angela Hunte) 5. "Get Away" (featuring Angela Hunte) 6. "No Guns Allowed" (featuring Drake and Cori B) 8. "Smoke the Weed" (featuring Collie Buddz) 7. "Fruit Juice" (featuring Mr. Vegas) 9. "Tired of Running" (featuring Akon) 10. "The Good Good" (featuring Iza) 11. "Torn Apart" (featuring Rita Ora) 12. "Ashtrays and Heartbreaks" (featuring Miley Cyrus)
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички