Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Icona Pop - This Is… Icona Pop


1253

Icona Pop - This Is… Icona Pop

“This Is… Icona Pop” е очакваният с огромно нетърпение дебютен албум на шведската поп сензация Icona Pop. Записът, който ще бъде издаден на 24 септември през Record Company Ten/Big Beat Records, ще съдържа хит сингъла “I Love It” с участието на Charli XCX, както и много други парчета, чиято съдба е да диктуват вашия плейлист още от първото слушане.

След метеоритния успех на “I Love It”, сега момичетата от Icona Pop пускат и втория сингъл – химн за женското приятелство, озаглавен “Girlfriend”, едно също толкова заразително и завладяващо парче. В него може да бъде разпознат припева от парчето на 2Pac “Me And My Girlfriend”, който вероятно за повечето хора е по-познат, благодарение на семпъла в песента “03 Bonnie Аnd Clyde” на Jay-Z и Beyonce.

“Girlfriend” вече може да се похвали и с видео, в което виждаме Caroline и Aino да се возят в своето Mini през безлюдни улици и градове, преди да се качат на борда на товарен влак и в крайна сметка да пеят на покрива му, докато той продължава да се движи.

Докато дуото се подготвя за своето първо хедлайнерско изцяло женско турне в Северна Америка “Iconic Tour” това лято с K.Flay и Sirah, Aino Jawo и Caroline Hjelt продължават да творят своята история в класацията на САЩ с техния тотален хит сингъл “I Love It” с участието на Charli XCX. Парчето, което все още доминира чартовете, вече официално е сертифицирано с двойна платина от RIAA, продавайки повече от 2 милиона копия само в Щатите и наскоро детронира Robin Thicke от първата позиция в британския чарт за сингли този месец.

Албумът “This Is… Icona Pop” на Icona Pop ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.
   

Траклист


1) I Love It (feat. Charli XCX) 2) All Night 3) We Got The World 4) Ready For The Weekend 5) Girlfriend 6) In The Stars 7) On A Roll 8) Just Another Night 9) Hold On 10) Light Me Up 11) Then We Kiss
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички