Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Earth, Wind & Fire - Now, Then & Forever


1423

Earth, Wind & Fire - Now, Then & Forever

Legacy Recordings с гордост съобщават, че издaдоха новия албум на легендарната група Earth, Wind & Fire, озаглавен „Now, Then & Forever”. Това е първият студиен проект на групата от осем години насам. „Now, Then & Forever” ще бъде на българския музикален пазар от Вирджиния Рекърдс/Sony Music, както и на www.musicmall.bg.

Earth, Wind & Fire са готови с новия си студиен материал от 2005г. като „Now, Then & Forever” ще бъде и първият албум за каталог лейбъла на Sony - Legacy Recordings.

“Албумът „The Now, Then & Forever” показва истинското музикално наследство на Earth, Wind & Fire”. В основата на философията на нашата музика, винаги е стоял стремежът към извисяване на човешкия дух и съзнание. Това ми дава надежда, че песните на Earth, Wind & Fire ще се слушат вечно” – казва един от съоснователите на формацията Philip Bailey.

“Този албум ни даде възможност да обвържем музикално нашата мултикултурност, но без подкрепата на феновете по целия свят, пътуването, наречено „Earth, Wind & Fire” нямаше да е възможно. Ето защо, посвещаваме „Now, Then & Forever” на всичките ни фенове” – добавя друг член от оригиналния състав на групата Verdine White.

„Now, Then & Forever” е сред най-очакваните музикални събития за есента на т.г. Той ще отбележи нов етап в кариерата на американската соул-фънк-фюжън формация, за която сп. Rolling Stone каза „те промениха звученето на поп музиката”.

Earth, Wind & Fire, култовата фънк-рок-соул-джаз банда и една от най-значимите групи в музиката вече повече от 40 години, ще изпълни песните от новия албум през есента на 2013-та със серия концерти в САЩ. Мечтата на музикалната легенда Maurice White е „Earth, Wind & Fire” да представят албума пред публика в целия свят в оригиналния състав от Philip Bailey, Verdine White и Ralph Johnson.

* * * * *
За Earth, Wind & Fire

Формацията се нарежда на 7-мо място във вечната класация на Америка за продажби. Групата е основана през 1969г. в Чикаго и навлезе в своето пето десетилетие с музика, която преминава години и декади, и се превърна в мост между стария и новия век. Музикантите от „Earth, Wind & Fire” са част от „Рок енд Рол залата на славата” като групата е носител на множество награди, сред които 8 Грами, 4 Американски музикални награди и престижното отличие за цялостно творчество на Soul Train Legend Award. „Earth, Wind & Fire” имат повече от 90 милиона продадени копия от албумите си по целия свят.

За Legacy Recordings

Лейбълът, подразделение на Sony Music Entertainment, e „съкровищницата” на компанията. Многократно отличаван с награди Грами, каталогът на Legacy Recordings съдържа някои от най-великите исторически записи и албуми в историята на музиката. Значителна част от архива на Legacy Recordings е ремастериран дигитално и съдържа албуми от всеки един музикален жанр – поп, рок, джаз, блус, R&B, фолк, кънтри, госпел, Бродуей музикъли, филмова музика, етно и уърлд музика, класика и др.

Траклист


1. Sign On 2. Love Is Law 3. My Promise 4. Guiding Lights 5. Got To Be Love 6. Belo Horizonte 7. Dance Floor 8. Splashes 9. Night Of My Life 10. The Rush
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички