Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

James Blunt - Moon Landing


1535

James Blunt - Moon Landing

След като измина една седмица от издаването на ”Moon Landing”, James Blunt може да се похвали с повече от добро посрещане на албума от своите фенове. Отзвукът е отразен във впечатляващите резултати по класациите, като в Австрия и Швейцария ”Moon Landing” се изстрелва директно на # 1. На втора позиция е в страните Австралия, Германия, Канада и Великобритания, а в последната албумът се продава в повече от 41 хиляди бройки още първата седмица, разбивайки рекорда на предишния “Some Kind Of Trouble” и по продажби, и по място в класациите. ”Moon Landing” е в топ 10 в страните Франция, Нова Зеландия, Ирландия, Холандия и Белгия, но макар на малко по ниски позиции, тези резултати отново са доказателство за страхотния му успех.

Първият сингъл “Bonfire Heart” също бележи завидни постижения, като едно от тях е, че в Швейцария той не помръдва от първото място. Песента се намира в топ 5 на най-въртяните парчета в Германия, Австрия и Швейцария и в топ 10 на Австралия, Нова Зеландия, Италия и Франция. “Bonfire Heart” е написана от James, съвместно с Ryan Tedder (Adele, Beyonce, Maroon 5), който освен това е и продуцент на парчето. Подобно на всички най-добри творби на James Blunt, мелодията на “Bonfire Heart” се закотвя бързо в съзнанието на слушателя, който неусетно си затананиква заразните куплети и припев на песента.

Останалата част от албума е продуцирана от Tom Rothrock (Beck, Moby, Foo Fighters), който работи преди това с James по неговия дебютен и с мулти-платинени продажби албум “Back To Bedlam”, с допълнителна продукция от Martin Terefe (KT Tunstall, Martha Wainwright, Jason Mraz).

След дебютирането му на сцената през 2004 година, James може да се похвали с четири номер 1 сингъла и със спечелени безброй награди, включително две BRIT, две Ivor Novello, 5 номинации за Grammy и множество отличия от MTV. Той продава близо 17 милиона албума и 20 милиона сингъла по цял свят.

Албумът “Moon Landing” на James Blunt е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.   

Траклист


1. "Face The Sun" 2. "Satellites" 3. "Bonfire Heart" 4. "Heart To Heart" 5. "Miss America" 7. "Sun On Sunday" 8. "Bones" 9. "Always Hate Me" 10. "Postcards" 11. "Blue On Blue"
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички