Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Pharrell Williams - Girl


1913

Pharrell Williams - Girl

Мултимедийната звезда (певец, композитор, продуцент и моден гуру) Фарел Уилямс избухна с новината, че на 3 март, 2014г. излиза новият му албум, озаглавен „G  I  R  L(Columbia Records).  Албумът ще включва и хит #1 по целия свят в момента (включително и в БГ еърплей чарт за трета поредна седмица) и с номинация за Оскар - “Happy”! „G I R L е вече в iTunes (http://smarturl.it/GIRLalbum) за предварителни поръчки, като при направена заявка, потребителят веднага получава сингъла “Happy”. У нас албумът ще бъде издаден от Вирджиния Рекърдс/Sony Music на CD и може да бъде поръчан предварително на www.musicmall.bg.

 

"Когато от Columbia Records ми предоставиха възможността да издам албум – три неща се завъртяха в ума ми. Първото е, че те наистина са готови да издадат албума, за който винаги съм мечтал – без да ми поставят ограничения. Второто, че албумът ще бъде с празнично настроение и трето, че ще го кръстя G  I  R  L. Надявам се да ви хареса“. – казва Фарел.

 

Снощи вечерта (19/02), Фарел Уилямс изпълни парчето “Happy” на сцената на Британските музикални награди. На 2 март, музикантът ще представи песента и по време на 86-та церемония по раздаването на наградите на Академията. По-късно този месец, Фарел Уилямс ще бъде специален гост в популярните телевизионни предавания „Wetten Das“ (Германия) и Le Grand Journal (Франция). Миналата неделя Фарел заедно със Snoop Dogg, Busta Rhymes, Diddy & още куп звезди на хип хопа, пяха по време на мача на звездите - „2014 NBA All-Star“ (тук можете да видите цялото изпълнение: http://smarturl.it/PharrellNBA).

 

“Happy”, сингълът, който първоначално Фарел записва за саундтрака към  „Аз, проклетникът 2“, се превърна в тотален хит по целия свят и в абсолютен радио феномен.  В момента песента е #1 в iTunes сингъл чарта на Америка и оглавявава сингъл класациите в повече от 175 държави ; от тази седмица “Happy” е на #2 място в класацията на Billboard Hot 100. Този резултат превръща “Happy” в най-високо позиционираната песен в Билборд с номинация за Оскар през последните 10 години. С повече от 120 милиона аудитория, сингълът е #1 в чартовете на следните национални радио класации в САЩ - 40, Rhythm, AC, Hot AC, Urban, Urban AC и AAA. По света “Happy” оглавява редица класации и е #1 в Австралия, Франция, Германия, Великобритания, Белгия, Дания, Унгария, Ирландия, Италия, Холандия, Нова Зеландия, Южна Африка, Швейцария, Полша и България.

 

Миналият месец, Фарел Уилямс беше отличен с 4 награди GRAMMY® за „Продуцент на годината“, „Албум на годината“ за проекта на Daft Punk - Random Access Memories, за „Запис на годината“ и „Най-добро поп изпълнение от дует“ за хита на Daft Punk - “Get Lucky”. В кариерата си до момента, Фарел Уилямс има общо 7 награди GRAMMY®.

 

***

 

Определян като една от емблемите на новото музикално поколение, Фарел Уилямс е истински творчески тайфун от музика, мода и дизайн, които определят характерния му стил. От самото начало през 90-те години, започнал като изпълнител и мултиинструменталист в клубовете на Вирджиния Бийч, през всички огромни хитове, които му спечелват наградата на Билборд „Продуцент на десетилетието“ през 2010-та година до сегашния му статус на мултимедийна суперзвезда, Фарел Уилямс не спира да твори. Началото на композиторския му гений е дадено в дуетния проект „The Neptunes“, който прави заедно с Chad Hugo. Фарел е част от създаването на някои от най-големите хитове през последните години, сред които Daft Punk - 'Get Lucky, Robin Thicke - 'Blurred Lines, Nelly - 'Hot in Herre', Jay-Z - 'I Just Wanna Love U (Give it 2 Me)', Britney Spears - 'I'm A Slave 4 U', Justin Timberlake - 'Like I Love You’´ и много други.

 

С продажби от над 100 милиона копия от негови продукции, музиката на Фарел Уилямс винаги задава нови насоки в развитието на жанровете – ар енд би, хип хоп, поп и дори рок. Като продуцент, той не само променя звученето, но и създава нова визуална концепция за мега звезди като Snoop Dogg, Madonna и дори Rolling Stones. В четирите албума на друг проект - N.E.R.D - заедно с Hugo и Shae Haley, Фарел Уилямс е част от музикалния хибрид, който групата създава – смесица от алтернативен рок и хип хоп.

Но творческата енергия на Фарел Уилямс не е само в музиката и визуалното изкуство. Талантът му се изразява в различни форми: от създаването на пластики и последвалата изложба с популярния японски склуптор Такаши Мураками до дизайна на луксозна серия от аксесоари и стоки за фирми като Louis Vuitton и Moncler. Сега най-новият му проект се казва i am OTHER, мултимедиен творчески екип, който реализира дизайнерските идеи на Фарел, сред които модната линия от облекла Billionaire Boys Club & ICECREAM, текстилната компания Bionic Yarn и канала в YouTube. Визията на Фарел Уилямс за развитието на поп културата продължава…

http://www.pharrellwilliams.com  

https://www.facebook.com/Pharrell

http://www.youtube.com/iamother

https://twitter.com/pharrell

http://instagram.com/pharrell

Траклист


1. "Marilyn Monroe" 2. "Brand New" 3. "Hunter" 4. "Gush" 5. "Happy" 6. "Come Get It Bae" 7. "Gust Of Wind" 8. "Lost Queen" 9. "Know Who You Are" 10. "It Girl"
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички