Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Snoop Dogg - Bush


1598

Snoop Dogg - Bush

"Bush", новият албум на музикалната икона и бизнес гуру Снуп Дог, излиза чрез лейбъла Columbia Records на 12 май.  

Дискът е изцяло продуциран от носителя на "Грами" Фарел Уилямс и е общ проект на двете криейтив компании на артистите - Doggy Style Records и I Am Other.  

Култовото партньорство между старите приятели Снуп Дог и Фарел Уилямс идва след редица успешни колаборации в студиото, водещи началото си от над десетилетие. Сътрудничеството започва, когато двамата си обещават да върнат обратно в песните липсващия позитивен дух в съвременната музика, създавайки парчета, посветени на по-доброто настояще и идеалистичното бъдеще.  

Смесица от фънк, ар-ен-би и поп звучене, "Bush" се разкрива в целия си "фънкарски блясък", казва самият Снуп и допълва: "Албумът е тотално различен от всичко, което съм правил до момента".
 
Продукцията на Фарел прелива от енергия, а вокалите и изпълнения на Снуп са с характерното за него лежерно звучене. Освен това записът включва и редица изненадващи колаборации с Чарли Уилсън, Кендрик Ламар, Рик Рос, Стиви Уондър и T.I.

Неотдавна рап легендата представи видеото към най-новия си сингъл "So Many Pros", като визуализацията е трибют към ърбън филмите от 70-те години на миналия век. Режисьор на видеото е Франсоа Русле, работил с Кание Уест и Джак Уайт. Актрисата Фелиша Пиърсън от класическата криминална тв драма на HBO The Wire също участва в клипа. Вижте го тук: http://smarturl.it/ProsVideo.

С повече от 35 милиона албуми, продадени по цял свят, Снуп Дог доминира на музикалната сцена над десет години и е сред най-популярните и уважавани музиканти днес. Успешните му превъплъщения в сферата на музиката, киното, телевизията, модата, технологиите, както и създаването на младежкия турнир по американски футбол Snoop Youth Football League продължават да го отличават като всестранно изявен творец, предприемач и филантроп.
 
Съвместната работа между Снуп Дог и неговия приятел и съмишленик в новаторството – Фарел Уилямс, отбелязва дебюта на хип-хопъра за лейбъла Columbia Records, част от семейството на Sony Music Entertainment.

"Bush", който е в каталога на "Вирджиния Рекърдс" за България, е наличен за предварителни поръчки в най-големия онлайн музикален магазин www.musicmall.bg.

Още - на:
 http://instagram.com/followthebush/http://instagram.com/snoopdogg

Траклист


1. California Roll (ft. Stevie Wonder)
2. This City  
3. R U A Freak
4. Awake
5. So Many Pros
6. Peaches N Cream (ft. Charlie Wilson)
7. Edibles (ft T.I.)
8. I Knew That
9. Runaway (ft. Gwen Stefani)
10.I'm Ya Dogg (ft Kendrick Lamar & Rick Ross)
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички