Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Rudimental - We The Generation


1511

Rudimental - We The Generation

"We The Generation" е дългоочакваният втори албум на платинената формация Rudimental, който излезe в каталога на Major Toms/Asylum Records.

Дискът маркира прогреса на проекта, който продължава да променя облика на денс музиката не само във Великобритания, но и по света. Еуфоричното дръм-ен- бейс парче "Never Let You Go" - пилотен сингъл от лбума, напомня какво да очакват феновете от бандата и определено има потенциал да се превърне в световен хит.

14-те парчета следват суперуспешния първи албум на групата - "Home", който я направи и една от малкото британски банди, пробили в годината на своя дебют. Дискът спечели номинация за Mercury Prize и първата BRIT награда в категорията British Single за парчето "Waiting All Night" ft. Ella Eyre. Именно Rudimental откриват таланта на певицата, с която работят отново и в новия си албум. В този запис групата кани за участие невероятен набор от изгряващи британски певци като Mahalia в парчето "We The Generation", Anne-Marie (която подписва с чисто новия лейбъл на бандата Major Toms) и Will Heard. В "We The Generation" се появяват и няколко утвърдени имена като това на Dizzee Rascal и Lianne La Havas. Голямото семейство на Rudimental е един от най-динамичните музикални колективи в момента и всеки вокалист от него допринася за общия звук по неповторим начин. Сред специалните моменти в проекта е отличителната future-soul класика "New Day Coming", в която вокалите са поверени на Bobby Womack, записал ги преди да почине. Rudimental отново спредлагат интригуваща музикална разходка със звучно блъскащи се инструменти, прогресивни бийтове и емоционални гласове.  

В този важен за тях момент Rudimental обявяват и своя лейбъл, кръстен Major Toms. Първият артист, подписал с него, е британската изпълнителка Anne-Marie, която е неделима част от колектива на Rudimental и неговите изпълнения на живо.

В началото на невероятното пътешествие на бандата през 2012 парчето "Feel The Love" е заело стабилно първото място с продадени над 90,000 копия в първата седмица след появата си. Всички се питат кои са Rudimental и как успяват да направят глобален хит, който едновременно се харесва на много фенове и в същото време притежава особена мелодичност. Това се превръща в запазената марка на колектива, доказателство за което е новият му запис, вдъхновен от изпълнители като Sly Аnd the Family Stone, Bobby Womack, George Clinton и Steely Dan и притежаващ отново неизменната мелодичност.

Талантливите музиканти имат над 5 милиона продадени сингли по света – доказателство за важното място, което заемат на съвременната музикална сцена. Приповдигнатият бийт и еуфоричното чувство, което носи музиката им, са отличителни черти на групата, които се усещат и в дръм-ен-бейс парчето "Never Let You Go", и в класическия хаус сингъл "Rumour Mill".

Rudimental никога не е била обикновена дръм-ен-бейс или електронна формация. Награждаваните ѝ видеа събраха впечатляващите 238.7 милиона преглеждания в YouTube. Силата на Rudimental обаче се крие в наелектризиращите изпълнения на живо, по време на които успяват да накарат всеки един от публиката да се почувства част от нещо голямо. През октомври 2014 групата бе хедлайнър в Brixton Academy три поредни вечери, подкрепи и Ed Sheeran в неговото американско турне. Бандата имаше и запомнящо се участие на фестивала Glastonbury през 2014, проведе и своя собствен Wild Life Festival на 6 юни тази година. Формацията бе част и от мащабното шоу на Ed Sheeran на стадион Wembley на 11 юли.  

"We The Generation" е на музикалния пазар у нас от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International.

В iTunes албумът може да бъде поръчан на следния адрес:
Standard – http://smarturl.it/WeTheGeneration.Stnd
Deluxe - http://smarturl.it/WeTheGeneration

 

Траклист


1.    I Will For Love (feat. Will Heard)    
2.    Never Let You Go (feat. Foy Vance)    
3.    We The Generation (feat. Mahalia)    
4.    Love Ain't Just A Word    
5.    Rumour Mill (feat. Anne-Marie & Will Heard)    
6.    Common Emotion (feat. MNEK)    
7.    Go Far (feat. Will Heard)    
8.    Foreign World (feat. Anne-Marie)    
9.    Too Cool (feat. Ella Eyre)    
10.    Bloodstream    
11.    All That Love    
12.    Needn't Speak (feat. Lianne La Havas)    
13.    Lay It All On Me    
14.    New Day (feat. Bobby Womack)    

Бонус песни в делукс изданието:

15.  Treading On Water (feat. Sinead Harnett)    
16.  Run (feat. Will Heard)    
17   Breath (feat. Lianne La Havas)    
18   System (feat. Max Romeo, Earl 16 & Spee)
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички