Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Adele - 25


2369

Adele - 25

25 е третият студиен албум в кариерата на Адел (Adele), чийто предишен диск 21 бе обявен за най-продавания албум на новото хилядолетие във Великобритания и бе отличен с 6 награди "Грами".

25 е първият студиен запис на певицата от 2012 насам, когато тя спечели престижната награда "Оскар" за сингъла "Skyfall".

"Последният ми албум беше посветен на раздялата, докато този е по-скоро за сдобряването, помиряването със самата себе си, наваксване на изгубеното време и равносметка за всичко, което съм направила и което все още не съм", споделя Адел.

Премиерата на пилотния синъл "Hello" се състоя на 23 октомври. Песента бе  придружена и от официално видео, заснето в околностите на Монреал, Канада, и режисирано от известния канадски режисьор Ксавие Долан. Проектът постави рекорд с над 27,7 милиона пъти гледания в YouTube в първите 24 часа след появата си. Той бе обявен за най-гледания клип през 2015. Черно-белите кадри на меланхоличната балада ежечасно бяха гледани средно 1 милион пъти, общо около 94 милиона пъти към 28 октомври. Нито един друг видеоклип не бе регистрирал по-добър дебют през 2015. В музикантата видеоплатформа Vevo "Hello" също подобри рекорд след като бе видян над 27 милиона пъти през първите 24 часа след официалната му премиера. Специализираното издание "Билборд" прогнозира, че "Hello" е на път да подобри рекорда за най-продаван сингъл в интернет през първата си седмица на американския пазар. Песента дебютира и директно на първо място в престижната класацията на Billboard Hot.

Адел представи и видео от живото изпълнение от The Church Studios в Лондон на песента "When We Were Young". 25 включва още 9 заглавия, с които носителката на 10 награди "Грами" дава заявка да повтори успеха на албума 21.

Певицата се завръща на сцената след 3-годишна почивка, по време на която се отдаде на майчинство. Адел има обичай да кръщава албумите си на възрастта, на която ги е създала - дебютът ѝ се казва 19, нейният втори диск от 2011, донесъл ѝ световна слава, се нарича 21.

У нас 25 се издава и разпространява от Animato Music/XL Recordings с медийната подкрепа на радио и телевизия City и радио 1 и е наличен в най-големия музикален онлайн магазин в БългарияMusicMall.bg.

Траклист


1. Hello
2. Send My Love (To Your New Lover)
3. I Miss You
4. When We Were Young
5. Remedy
6. Water Under The Bridge
7. River Lea
8. Love In The Dark
9. Million Years Ago
10. All I Ask
11. Sweetest Devotion
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички