Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Beyonce - Lemonade


1820

Beyonce - Lemonade

Всички говорят за "Lemonade", новият визуален албум на Бионсе, който моментално се превърна в сензация след дебюта си.

След тригодишно мълчание певицата отново успя да взриви публичното пространство с неочакваната премиера на проекта, състояла се с излъчването на едночасовия едноименен филм Lemonade в ефира на HBO – във филма бяха показани видеоклипове на песните от албума, домашни видео кадри от архива на вокалистката, интервюта.

"Lemonade" е вторият визуален проект на звездата и със сигурност най-личният и разтърсващ със своята откровеност. Освен темите за изневярата, предателството и опрощението в дълбоко личен и интимен план, записът изразява и социално-политически послания срещу расизма и полицейското насилие.

Минути след премиерата в ефира на HBO, албумът беше качен за ексклузивен стрийминг и даунлоуд в дигиталната платформа Tidal. Новата стрийминг платформа, която е собственост на съпруга на певицата Джей-Зи (самата Бионсе също е акционер в платформата) остава единственото място, в което албумът ще бъде предлаган за стримийнг услуга.

След изтичането на ексклузивитета на Tidal по отношение на дигиталния даунлоуд, "Lemonade" е наличен и в iTunes. Само за няколко часа албумът стана №1 в чартовете на 61 държави в iTunes – включително и в България.

На 6 май (петък) ще се състои световната премиера на проекта на физически носител CD+DVD в нецензурирана версия. У нас "Lemonade" се издава от "Вирджиния Рекърдс"/Sony Music,  предварителните поръчки - в онлайн магазина musicmall.bg тук: http://bit.ly/1VPHeuo

"Lemonade" е първият албум на Бионсе от декември 2013, след като певицата без никакво предизвестие публикува едноименния "Beyoncé" (CD+DVD). Новият проект съдържа 12 песни с обща продължителност 46 минути. В част от записите участват Джак Уайт, Джеймс Блейк, Кендрик Ламар и The Weeknd. CD+DVD изданието включва и 60-минутния филм, излъчен от HBO.

Слуховете за нов албум тръгнаха още в началото на февруари, когато Бионсе представи за първи път сингъла "Formation" на финала на Super Bowl (съвместна изява с Колдплей, Марк Ронсън и Бруно Марс) и обяви световно турне, което през лятото ще мине и през Европа.

Обиколката стартира в Маями на 27 април.

Траклист


CD+DVD Tracklist:

Pray You Catch Me
Hold Up
Don’t Hurt Yourself (Feat. Jack White)
Sorry
6 Inch (Feat. The Weeknd)
Daddy Lessons
Love Drought
Sandcastles
Forward (Feat. James Blake)
Freedom (Feat. Kendrick Lamar)
All Night
Formation

+

Lemonade Film

Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички