Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

JoJo - Mad Love


1582

JoJo - Mad Love

Харизматичната JoJo се завръща с албума "Mad Love".
 
Това е първи цялостен запис на 25-годишната изпълнителка, част от семейството на Atlantic Records, от 10 години насам. Дискът бе анонсиран от първия сингъл - "F*** Apologies", в който участва Wiz Khalifa. Песента ще се завъртя по радиата Top 40, Rhythmic и Hot AC. Видеото е режисирано от A$AP Rocky и номинирания за Emmy Francesco Carrozzini (Beyoncé, Sia, Lana Del Rey).

https://www.youtube.com/watch?v=pScpXs7Ysdg&list=PLQvZgUcxxA4_-U4QGL5vy7zeFrul4MK1Z.

Записът съдържа и хитовите "FAB." (feat. Remy Ma)" и "Mad Love". 

JoJo промотира албума с обширно турне в Северна Америка заедно с Fifth Harmony, което ще продължи до средата на септември. Певицата взе участие във V Festival (20 и 21 август), предстои ѝ изява в афиша на Bumbershoot в Сиатъл на 3 септември.

Първият ѝ пълнокръвен запис от 2006, "Mad Love" включва някои от най-уважаваните поп продуценти - Max Martin/Wolf Cousins’ Oscar Holter (P!nk, Haliee Steinfeld, Tori Kelly), Whiskey Water (Nick Jonas Feat. Demi Lovato) и текстописеца Justin Tranter (Selena Gomez, Justin Bieber, Gwen Stefani).

Още година преди издаването на албума, Buzzfeed и Fuse го обявиха за един от най-дългоочакваните нови записи, а от Buzzfeed изразиха мнение, че с него JoJo може да се превърне в тазгодишната звезда, завърнала се в светлината на прожекторите. "Mad Love" излиза след миналогодишния "III" – колекция от три сингъла, отбелязваща присъединяването на JoJo към Atlantic Records. Синглите включват забележителен списък от продуценти – прекрасната пауър балада "Say Love" е продуцирана от Harmony "H-Money" Samuels; стоплящата сърцето "Save My Soul" - от The Family, а Jason Evigan и Benny Blanco са работили над заразяващото клубно парче "When Love Hurts".

Наречена от списание Time иновативна и талантлива, JoJo оглавява класации и печели награди, тя е изключително надарена певица, текстописка и актриса, чието забележително пътешествие е започнало още скоро след като американката се е научила да пее. Участията в местни конкурси за деца бързо се преобразуват в появи по националните телевизии и турнета, осигурявайки на 12-годишната певица договор с голям лейбъл през 2003. Издаден още когато певицата е на 13, дебютният ѝ сингъл "Leave (Get Out)" достига върха на класацията на Billboard за поп музика и я прави най-младата соло изпълнителка с хит на първа позиция в Щатите. Истински световен феномен, тази песен е сертифицирана със злато от RIAA и платина и злато по света. Освен това, видеото към нея е въртяно по MTV, VH1, Disney Channel, Nickelodeon и The N, като остава 50 дни в Total Request Live на MTV. Всичко това води до отличаването на JoJo с номинация за най-добър нов изпълнител на MTV Video Music Awards, като отново е най-младият солов изпълнител, на когото е отдадена такава чест.

Дискът "JoJo" (2004), който е сертифициран с платина от RIAA, има общо над 3 милиона продажби в цял свят. Последвалият "The High Road" (2006) се приема също толкова добре, продавайки 3 милиона копия. От него е  хитът "Too Little Too Late". Години след съдебни спорове и жалба, подадена към първия ѝ лейбъл, JoJo е освободена от първоначално подписания си договор.

Разпознаваемият глас на мултиплатинената изпълнителка звучи в проекти на музиканти, сред които Timbaland и Pharrell. Песента на Pharrell "Freq" е включена в покорилия класациите албум  "G I R L" и e обявена от критиците за една от най-добрите в записа. Брилянтната солова работа на певицата продължава с "Can’t Take That Away From Me" (2010), самоиздаден микстейп, който има над 750 000 изтегляния само през първата си седмица. През 2011 вокалистката издава следващия си сингъл "Disaster" с видео към него, за да отбележи забележителен успех, последван от редица международни концерти и всевъзможни изяви.

Сякаш това не е достатъчно: JoJo започва и кариерата си на актриса, която включва участия в Aquamarine от 2006 и RV, като вторият бокс офис става № 1 по кината първата седмица след излизането си, както и високооценени телевизионни сериали (като True Confessions Оf A Hollywood Starlet по Lifetime Television) и гост-участия в Hawaii Five-0 на CBS.

JoJo отпразнува своя 22-ри рожден ден през декември 2012 с пускането на дигиталната версия на следващия ѝ микстейп "AGÁPĒ", последван през  следващата година от турне в Северна Америка. През 2014 певицата издаде посрещнатия с одобрение от критиците "#LOVEJO", включващ кавърверсии на ветерани от каталога на Atlantic Records - Anita Baker и Phil Collins. Също така, JoJo завладя шоуто South By Southwest (SXSW) през 2014, а изпълнението ѝ на събитието Fader Fort спечели възторжени коментари от Rolling Stone и нейният сет беше обявен за "едно от 48-те най-добри неща, които видяхме на SXSW". Освен че издаде "III" през 2015, същата година JoJo обиколи света с невероятното си турне I Am JoJo Tour. Певицата изнесе 23 напълно разпродадени концерта в Щатите и още много шоута в Канада и из цяла Европа.

"Mad Love" е в каталога на "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International у нас.

В iTunes парчето "F*** Apologies" feat. Wiz Khalifa е на този адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/f*ck-apologies.-feat.-wiz/id1136790043

Траклист


1. Music 3:35
2. I Can Only. (feat. Alessia Cara) 3:20
3. F*** Apologies. (feat. Wiz Khalifa) 3:15
4. FAB. (feat. Remy Ma) 3:35
5. Mad Love 4:04
6. Vibe  3:07
7. Honest 5:20
8. Like This 3:41
9. Edibles 3:49
10.High Heels 3:21
11.I Am 3:57

Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички