Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

VA - Suicide Squad: The Album (soundtrack)


2320

VA - Suicide Squad: The Album (soundtrack)

"Suicide Squad: The Album", невероятният саундтрак към блокбъстъра "Suicide Squad" ("Отряд самоубийци"), който излезе в каталога на Atlantic Records, дебютира директно на върха на класацията Billboard 200.

Албумът е с над 182 000 преслушвания и продажби общо, което го превръща в най-успешния саундтрак за тази година към днешна дата, а за една седмица стана най-преслушвания запис към филм в историята с над 32 милиона чувания. Това е и първият саундтрак на Warner Bros., дебютирал на първо място в Billboard 200.

"Това е много специален момент за мен, за Atlantic Records, партньорите ни от Warner Bros, и всички, включили се в снимането на филма – да видим, че тежката работа, която положихме по саундтрака, има резултат и се харесва толкова много на хората", коментира президентът на отдел Филми/Телевизия на Atlantic Records Kevin Weaver, носител на Grammy за продуцирани от него записи към филми и стоящ зад "Suicide Squad: The Album". "Имахме точна идея какво в креативен план искаме да получим и много се радвам, че я следвахме внимателно до края. Това показва, че страхотни песни, създадени специално за филма, могат незабавно да се увенчаят с успех", допълва той.

"Suicide Squad: The Album" доказа, че е глобален феномен, изкачвайки се до № 1 на iTunes Top Overall Albums в 66 държави, включително и САЩ. Албумът се състои от 14 парчета, 10 от които са съвсем нови и записани специално от него. Всички 10 едновременно влязоха в iTunes Top Overall Singles, водени от  "Heathens" на Twenty One Pilots, застанала на върха, "Sucker For Pain" на Lil Wayne, Wiz Khalifa, Imagine Dragons, Logic и Ty Dolla $ign (Feat. X Ambassadors), както и "Purple Lamborghini" на Skrillex & Rick Ross. Първите две, заедно с "Bohemian Rhapsody" на Panic! At The Disco, престояха в челната десятка през  първата седмица след официалната премиера на диска.

След като оглави iTunes класацията, "Heathens" на Twenty One Pilots вече е в Топ 10 на Billboard Hot 100. Сингълът завладява и рок класациите, изкачвайки се до върха на Rock Digital Songs и Rock Streaming Songs. Освен това парчето е едно от най-преслушваните в Spotify (на 4 място в US Top 50 и на 5 в Global Top 50). Страхотното видео към "Heathens" има над 103 милиона преглеждания в YouTube. "Sucker For Pain" на Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons с Logic и Ty Dolla $ign (Feat. X Ambassadors) пък дебютира на върха на Rock Digital Songs и Rap Digital Songs с над 67 хиляди изтегляния за първата си седмица. В Spotify Global Top 50 парчето е на № 10, а в US Top 50 – на № 13. Видеото към "Sucker For Pain" се радва на над 47 милиона преглеждания в YouTube канала на Atlantic Records.

"Purple Lamborghini" на Skrillex & Rick Ross разбива всякакви рекорди с невероятното си видео, в което участие взима Jared Leto, играещ The Joker във филма. Клипът, режисиран от носителя на MTV VMA Colin Tilley, вече има над 31 милиона преглеждания в канала на Skrillex. Парчето беше обявено за "толкова яко, колкото можете да си представите" от Billboard и за "чудовищно" от Stereogum. Най-новото попълнение към синглите от проекта е насочената към Harley Quinn песен в изпълнение на ар-ен-би дивата Kehlani. "Gangsta", както и видеото към изпълнението, в което Kehlani прилича на емблематичната Harley Quinn, придобиха огромна популярност веднага след появата си.

"Suicide Squad: The Album" е продуциран от президента на отдела за филми и телевизия на Atlantic Records, носител на Grammy продуцент Kevin Weaver (Furious 7, Boardwalk Empire, The Fault In Our Stars, Creed, Girls Volumes 1 & 2, True Blood Volumes 1 & 2), управителя на творческия отдел на Warner Music Group и директор на двe други звена Mike Caren, съпродуцент на Furious 7 ost с Weaver, и добави над 20 платинени артисти към каталога на лейбъла, включително Trey Songz, T.I., Flo Rida и Wiz Khalifa. Продуцентите на "Suicide Squad" Charles Roven и Richard Suckle от Atlas Entertainment също участват в продуцирането на саундтрака, а Season Kent и Gabe Hilfer са отговорни за неговото "сглобяване".

"Suicide Squad" стана един от най-успешните филми на годината. За уикенда след излизането си той спечели 135 милиона в Щатите. Лентата разби рекорди и не само стана най-успешната за този месец, но и с най-пробивна премиера през месец август в историята.

"Suicide Squad: The Album" е на музикалния пазар от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International у нас.

В iTunes записът може да бъде закупен на https://itunes.apple.com/bg/album/suicide-squad-the-album/id1125281254?app=itunes&ign-mpt=uo%3D4

Траклист


    1. Skrillex & Rick Ross - Purple Lamborghini
    2. Lil Wayne, Imagine Dragons, Wiz Khalifa, X Ambassadors, Ty Dolla $ign & Logic - Sucker For Pain
    3. Twenty One Pilots - Heathens
    4. Action Bronson - Standing In The Rain
    5. Kehlani -  Gangsta
    6. Kevin Gates - Know Better
    7. Grace - You Don't Own Me
    8. Eminem - Without Me
    9. Skylar Grey - Wreak Havoc
    10. Grimes - Medieval Warfare
    11.  Panic! At The Disco  - Bohemian Rhapsody
    12. War - Slippin' Into Darkness
    13. Creedence Clearwater Revival - Fortunate Son
    14. Confidential Music - I Started А Joke
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички