Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Paramore - After Laughter


1651

Paramore - After Laughter

Американската алтърнатив рок група Paramore, част от семейството на Fueled By Ramen, обяви своя пети студиен албум "After Laughter", който ще излезе на 12 май.

Носителите на Grammy издават нов диск след повече от четири години творческа пауза. Проектът е записан в известното RCA Studio в Нешвил и е първият запис на Paramore, реализиран в родния им град. "After Laughter" е продуциран от Justin Meldal-Johnsen и Taylor York от бандата. За сесиите се завръща и Zac Farro, част от оригиналния състав.

Първият сингъл носи името "Hard Times". Клипът към него, режисиран от Andrew Joffe, излезе през официалния канал на Fueled By Ramen в YouTube - hyperurl.co/r7ezh6.

Музикантите ще тръгнат на европейско турне през юни. За дати и новини около групата следете paramore.net.

Фронтдамата Хейли Уилямс и нейният състав имат четири номинации за Grammy. Групата си тръгна със статуетка за Best Rock Song от 57-мото издание на наградите. Paramore се  доказа като световна рок сензация – предишният ѝ албум "Paramore" дебютира на върха в SoundScan/Billboard 200 през април 2013, когато излезе, и стана първия диск на групата, достигнал до първо място, на което се изкачи и в редица държави по света. От "Paramore" са страхотните сингли - двойноплатинените "Still Into You" (който влезе в Топ 10) и оглавилият класациите "Ain’t It Fun". Второто парче се превърна в най-продавания сингъл на Paramore, изкачвайки се до 1 място в Hot AC и Rock Radio, № 2 в Top 40 и до челната десятка в Billboard Hot 100 – първи Топ 10 хит на формацията в тази класация и нейната най-високо изкачила се песен до момента.

Paramore е със забележителен списък от сертифицирани от RIАА албуми и сингли след формирането си в Нешвил през 2004. Следващата година музикантите издадоха дебютния си албум "All We Know Is Falling", получил златен сертификат, а през 2007 изгряха на световната сцена с двойноплатинения "Riot", в който влизат тройноплатиненият хит "Misery Business" и платинените "crushcrushcrush" и "That’s What You Get". През 2008 се появи   платиненият хит "Decode", част от оглавилия чартовете "Twilight – Original Motion Picture Soundtrack" от Chop Shop/Atlantic Records, а през 2009 се състоя премиерата на платинения диск "Brand New Eyes" и номинирания за Grammy сингъл "The Only Exception".

Известни с това, че са весели и бодри на сцената, Хейли Уилямс и ко. изкарват по-голямата част от последното десетилетие на път, разпродавайки стадиони и блестейки на фестивали по света. Групата предизвиква одобрение навсякъде, печели и авторитетните отличия People’s Choice, три статуетки от NME, три номинации за MTV Video Music Awards и много, много други.

"After Laughter" ще бъде на музикалния пазар у нас от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International.

Траклист


1.Hard Times
2.Rose-Colored Boy
3.Told You So
4.Forgiveness
5.Fake Happy
6.26
7.Pool
8.Grudges
9.Caught In The Middle
10.Idle Worship
11.No Friend
12.Tell Me How
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички