Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Rag'N'Bone Man - Human


1709

Rag'N'Bone Man - Human

"Нuman" е дебютният албум на Рори Греъм, по-известен с творческия си псевдоним Rag’n’Bone Man, включващ синглите "Human", "Skin" и "Wolves".

Музикални продуценти са Тwo Inch Punch, Jonny Coffer и Mark Crew. 2016-та се превърна в изключително успешна година за Rag’n’Bone Man: №1 в листата за дебютанти на BBC - "Sound Of Poll", №1 в чарта на Apple Music’s New Artist For 2017 и №1 в класацията на Google за артистите, които трябва да следим.

Rag'N'Bone Man получи престижното отличие на критиката във Великобритания - Brits Critics' Choice Awards 2017 на наградите "Брит".

Едноименният пилотен сингъл "Human" постигна глобален успех и беше сертифициран със златен статус на продажби в седем държави (Германия, Швеция, Швейцария, Австрия, Белгия, Италия и Холандия), регистрира над 45 милиона прослушвания и оглави сингъл класациите за продажби на iTunes в 25 държави, като клипът бе видян от близо 100 милиона за по-малко от месец.

Самият диск дебютира на №1 в чарта за продажби на албуми във Великобритания с тираж от 117 хиляди копия в първата седмица от премиерата си, преръщайки де се в най-бързо продаващия се дебют на изпълнител за последното десетилетие и подобри досегашните рекорди на Ед Шийрън и Сам Смит. Проектът зае първата позиция в Ирландия, Белгия, Холандия, Франция, Швейцария, Русия, Полша, Швеция, Финландия, Дания, Норвегия, Нова Зеландия и Южна Африка; застана под №2 в Германия, Канада, Австралия и Италия, а на трета позиция - в Испания, Бразилия и Мексико.        

Феноменалният успех на "Human" по целия свят е резултат от многогодишна работа и усилия от страна на Рори, който прави първите си музикални стъпки като рап изпълнител на 15 години в родния си град Ъкфийлд на Острова. На 19 години с подкрепата на баща си започва да се занимава с блус музика и не след дълго започват първите му изяви в клубовете на града. Rag’N’Bone Man обединява любовта си към хип-хопа и блуса, за да я развие в нещо по-голямо, когато става част от хип-хоп групата от Брайтън The Rum Committee. Бидейки от този екип, той  започва да се изявява на ключови сцени и места в Лондон. Издава мини албумите (ЕР) "Blues Town", "Wolves" и "Disfigured", които му носят бърза популярност в цялата страна и лоялна фен база.

Освен с музиката си, колоритният артист, който ще дебютира пред българска публика догодина, е не по-малко впечатляващ и с външния си вид. Едно голямо момче с много татуировки, като особено важни за него са две: на дясната ръка думата "соул" и на лявата "фънк".

"Една бъдеща суперзвезда изгрява пред очите ни" – Evening Standard

"Гласът на дълго изгубената блус легенда в съвременната музика" – The Guardian

"Rag’ N' Bone Man е голям във всеки един аспект на това прилагателно, но, ако професионалният му път продължи се развива в посоката до момента, един ден може да влезе в отбора на великите" – The Independent
 
"Рори Греъм, aka Rag 'N' Bone Man, е всичко, което обичате в един блус певец" – Complex

"Human" излезе у нас в каталога на "Вирджиния Рекърдс" в стандартна CD (12 песни съдържание), делукс CD (19 песни съдържание) версии и на двойна винилова плоча (2-Vinyl).

Може да бъде поръчан чрез musicmall.bg тук: http://bit.ly/2iD9LBC

Траклист


Стандартна версия:

1. Human
2. Innocent Man
3. Skin
4. Bitter End
5. Be The Man
6. Love You Any Less
7. Odetta
8. Grace
9. Ego
10.Arrow
11.As You Are
12.Die Easy

Делукс версия:

13. The Fire
14. Fade To Nothing
15. Life In Her Yet
16. Your Way or the Rope
17. Lay My Body Down
18. Wolves

Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички