Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Toto – 40 Trips Around The Sun


1567

Toto – 40 Trips Around The Sun

"40 Trips Around The Sun", нова колекция-албум с някои от най-големите хитове на легендарната американска група Toto, излиза в чест на 40-годишнината от създаването на групата  в каталога на Sony Music - Legacy Recordings на физически носител (CD и Vinyl) и в дигитална версия.

Антологията включва 17 песни от творчеството на формацията, включително и три нови неиздавани до момента сингъла: "Spanish Sea", "Alone" и "Struck By Lightning". Всички класически хитове на Toto са включени в диска, сред които любими на публиката по целия свят  "Hold The Line", "George Porgy", "Rosanna" и "Africa", са с ремастериран звук, преработени от екипа на Elliot Scheiner & Gavin Lurssen. Основните членове в състава - Стив Лукатър, Дейвид Пейч, Стив Поркаро и Джоузеф Уилямс, влизат в студио през 2017 година за работа върху настоящата колекция. 

През 2018 г. Toto отбелязват 40 години от началото на своята забележителна кариера. Турнето им ще мине и през България с дългоочакван концерт в зала 1 на НДК на 4 март. За четири десетилетия, групата издава 17 студийни албума и продава над 40 милиона копия в цял свят, печели няколко награди "Грами", а музикантите са включени в Musicians Hall Of Fame And Museum през 2009 г. В подкрепа на този забележителен юбилей освен новата колекция, звездният състав е на мащабна европейска обиколка  - "40 Trips Around The Sun Tour", стартирала в Хелзинки на 11 февруари. Няколко са групите, оставили толкова ярка следа в поп културата, както Toto. Заедно от 40 години, с хиляди концерти зад гърба си, музикантите се утвърждават като една от най-успешните формации на световната музикална сцена. Индивидуалните проекти на членовете на бандата с различни музиканти, както и цялостното творчество на Toto, присъстват в удивителния брой от 5 000 албума и бележат над половин милиард продажби. Това е една от малкото групи от 70-те, които са издържали модата и промените през годините. Репертоарът на Toto продължава да бъде предпочитан от различни телевизионни продукции и филми. В момента групата се радва на огромен брой почитатели от различни поколения.  У нас "40 Trips Around The Sun" се разпространява от "Вирджиния Рекърдс"/Sony Music.  Всички версии на албума тук.

Траклист


1.   Alone
2.   Spanish Sea
3.   I'll Supply The Love
4.   I'll Be Over You
5.   Stranger In Town
6.   99
7.   Struck By Lightning
8.   Pamela
9.   Afraid Of Love
10.  I Won't Hold You Back
11.  Jake To The Bone
12.  Stop Loving You
13.  Lea
14.  Hold The Line
15.  George Porgy
16.  Rosanna
17.  Africa

Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички