Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Justin Timberlake - Man Of The Woods


1550

Justin Timberlake - Man Of The Woods

Десеткратният носител на Grammy® и притежател на четири награди Emmy®, Джъстин Тимбърлейк, се завръща с нов четвърти студиен албум, озаглавен "Man Of The Woods". 
Пилотният  сингъл "Filthy" е написан в съавторство от Тимбърлейк, Тимбаленд и Даня в копродуцентство с Джеймс Фаунтлерой и Ларънс Допсън. Колоритното футуристично видео е дело на многократния носител на редица награди – режисьора Марк Романек. В клипа Джъстин  играе изобретател, представящ пред света последното си високотехнологично творение. Това е вторият видеопроект, в който Тимбърлейк и Романек си партнират.  Вторият сингъл от албума - "Supplies", е създаден в съавторство и копродуциран с Фарел Уилямс. Изключително впечатляващото видео към песента е дело на изтъкнатия режисьор Дейв Мейърс. В кадрите участва и нашумялата мексиканска актриса Ейза Гонсалес. С визуализацията на "Supplies" Джъстин Тимбърлейк отправя и директни послания: клипът започва с кадри от тъмна стая, пълна с монитори, на които се сменят кадри от социално-политическата реалност като антиправителствените митинги в САЩ, демонстрациите срещу Доналд Тръмп и Харви Уайнстийн. В "Supplies" Тимбърлейк показва и подкрепата си към движението #MeToo.  На 25 януари се появи и третият сингъл - "Say Something", с участието на кънтри звездата, певец и автор Крис Стейпълтън. В подкрепа на албума, Джъстин Тимбърлейк зарадва почитателите си и с клип към едноименния сингъл "Man Of The Woods".  Дискът дава заявка за може би най-амбициозния проект в кариерата на Джъстин Тимбърлейк до момента. Това е първият концептуален албум в дискографията на звездата и според собствените му признания е музикалната изповед на мъж, вдъхновен от съпругата и сина си, честен разказ за извървяния път от Мемфис до мястото, където е днес. Записът е смес от традиционен американски рок с полъх от кънтри заедно с модерните влияния и актуални ърбан течения на творческия екип от автори и продуценти, които Тимбърлейк събира: дуото Neptunes, или Фарел Уилямс и Чад Хюго, дългогодишният му криейтив партньор и копродуцент - Тимбаленд, Крис Стейпълтън и Алиша Кийс, с която Джъстин работи за първи път. 
Мултиталантливият музикант, певец и актьор е носител на множество отличия (сред които и десет награди "Грами"), продал е над 32 милиона копия от албумите си по целия свят, в актива си има огромен брой концерти и световни турнета по всички краища на планетата. Роден в Мемфис, щата Тенеси, той печели световна слава и признание с дебютния си солов албум "Justified", отличен с 2 грамофончета. Тимбърлейк е сред най-успешните и уважавани изпълнители в световната музикална индустрия, награждаван многократно в категориите "Най-добро вокално поп изпълнение", "Най-добър вокален поп албум", "Най-добър денс запис" и "Най-добро музикално видео". Артистът беше номиниран за "Оскар" за най-добра песен от филм с последния си хитовия си сингъл "Can't Stop The Feeling!" от филма "Тролчетата" (2017). Това е десета номинация на Джъстин за наградата на Филмовата Академия.
Всички три солови албума на изпълнителя до момента ("Justified", "FutureSex/LoveSounds" и The 20/20 Experience) имат платинен или мултиплатинен статус на продажби в световен мащаб. В САЩ, Тимбърлейк има пет #1 сингъла в чарта Billboard Hot 100, седемнадесет в Топ 10 и е изпълнителят с най-много песни в Топ 10 в 25-годишната история на класацията Top 40 (общо 18 сингъла). "Can't Stop The Feeling!" е с 4X платинен статус на продажби и дебютира директно на първо място в Билборд Hot 100. Песента се превърна в най-продавания американски сингъл за 2016-та година.
Талантлив актьор, Джъстин Тимбърлейк играе в различни филми, сред които "Алфа дог", "Социална мрежа", "Дилъри на време" и други.Той печели четири награди "Еми" за участието си в тв шоуто Saturday Night Live.  Той  е звездата и в новия филм филм "Wonder Wheel", който излезе по кината в края на миналата година. "Man Of The Woods" е наличен на CD & 2-LP тук от "Вирджиния Рекърдс"/Sony Music.

Траклист


1. Filthy 
2. Midnight Summer Jam 
3. Sauce 
4. Man Оf the Woods 
5. Higher, Higher
6. Wave 
7. Supplies
8. Morning Light (Ft. Alicia Keys)
9. Say Something (Ft. Chris Stapleton)
10. Hers (Interlude) 
11. Flannel 
12. Montana
13. Breeze Off Тhe Pond
14. Livin' Off Тhe Land
15. The Hard Stuff
16. Young Man 
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички