Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

VA - БГ хитове до скъсване, Vol. 4


1372

VA - БГ хитове до скъсване, Vol. 4

"Вирджиния Рекърдс" с медийната подкрепа на "БГ радио" и радио и телевизия "Сити" представят четвъртата  част на изключително успешната компилация "БГ хитове до скъсване".  Новото издание на единствената българска компилация у нас със съвременна поп и хип-хоп музика събира някои от най-успешните хитове, оглавявали класациите през 2018-та година и в изпълнение на най-обичаните и актуални изпълнители. Продължава възходът на българска поп, денс и хип–хоп музика, устойчива тенденция от последните няколко години в музикалната индустрия у нас. Родните песни намериха трайно място в челните места на официалните радио и тв класации, като много често оставяха зад себе си световни хитове и артисти. През последните няколко години, на  музикалната ни сцена нахлу свежа вълна от изпълнители, а песните им бързо се превърнаха в предпочитани мелодии сред феновете. Концертите на български артисти станаха задължителна част от афишите на клубовете в цялата страна наравно с диджейските партита. 
Колекцията предлага някои от най-актуалните песни, с които ще танцувате, влюбвате или пеете през цялото време: 16 хита от най-новите лица на българската музика заедно с утвърдени поп и хип-хоп звезди. "БГ хитове до скъсване, Vol. 4" се открива с "Together (Vecherai, Rado)", една от най-излъчваните песни в България през годината; тя е дебютен сингъл на победителя от последния сезон на X Factor – момичешката група 4Magic.
След комбинацията от денс хаус и фолклорни мотиви, идва летният хит на най-успешното хип-хоп дуо в БългарияPavell & Venci Venc’, които рязко вдигат левъла на положителната нагласа с парчето "Добър живот"; следва една от най-атрактивните изпълнителки у нас - Dara, с първия си международен проект, парчето "My Timë", записано с участието и композирано от румънския музикален гуру Monoir. В духа на музикалната глобализация, международният елемент в албума продължава с изключително ротирания хит на италианския диджей Fabrizio Parisi с Miyan и Belonoga – "Sunbeams". В компилацията се включва и поетът Константин Трендафилов с неговото алтерего Papi Hans и парчето "Superpalav" и заразителния припев "Па-парари-па-парари-пара... Аз съм супер палав". Следва звездата на X Factor, победителката от "Като две капки вода", певицата, която може да вземе всяка височина – прекрасната Михаела Маринова, с "Очи в очи".
Плейлистата продължава с Михаела Филева, една от най-обичаните и успешни певици у нас, която заедно с Искрата убеждават, че играят за победа ("Играем за победа"). В албума са включени и дебютният сингъл на участничката от последния сезон на X Factor, Йоана, с "Да не спим"; двете версии на сингъла (българската и английската, озаглавена "Issa Game") се радват на страхотен успех в родните медии. Следва една от най-чувствените балади напоследък, излязла специално за Деня на влюбените – "Заради нея", на симпатичните братя Добреви, a.k.a. Пламен & Иво. След емоционалната изповед на "Заради нея", градусът на настроение ударно се покачва, защото на сцената излиза огнената Dara, която не спира да владее клубната сцена с хита "Все на мен". В селекцията влиза и  англоезичният сингъл на най-успешния български представител на конкурса "Евровизия", любимецът на хиляди фенки от България, Русия и ЕвропаКристиан Костов, с авторската си песен "Get It". Още едно име от формата X Factor, 16-годишната Ева Пармакова, се включва със своята дебютна песен и първа стъпка в шоубизнеса. Pavell & Venci Venc’ написват специално за нея песента "Ти губиш". Темата за несподелената любов присъства в следващия трак – соловата песен на Искрен Тончев, популярен като Искрата, и парчето "#Помня". "БГ хитове до скъсване, Vol. 4" представя още студийната версия на "Bones", българската песен за "Евровизия" в Лисабон. Песента се изпълнява от сборната формация Equinox, в която влиза певицата Жана Бергендорф, а с денс хита и латино ритмите на "Papi Papi" в изпълнение на Deep Zone и рапъра 100 Kila ще си спомним за лятото. Записът завършва с енергичното парче на Пламен & Иво – "С ръка на лице". Компилацията "БГ хитове до скъсване, Vol. 4" е налична на CD в онлайн магазина www.musicmall.bg

Траклист


1.    4Magic - Together (Vecherai, Rado)

2.    Pavell & Venci Venc' - Добър живот

3.    Monoir ft. Dara - My Time

4.    Fabrizio Parisi & Miyan Ft. Belonoga - Sunbeams

5.    Papi Hans  - Superpalav

6.    Михаела Маринова - Очи в очи

7.    Михаела Филева ft. Искрата - Играем за победа

8.    Yoana - Да не спим

9.    Пламен & Иво - Заради нея

10.  Dara - Все на мен
 
11.  Кристиан Костов- Get It

12.  Ева Пармакова ft. Pavell & Venci Venc' - Ти губиш

13.  Искрата - #Помня

14.  Equinox - Bones (Studio Version)

15.  Deep Zone Feat. 100 Kila - Papi Papi

16.  Пламен & Иво - С ръка на лице
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички