Джордан – Само моя


12936

Джордан – Само моя

След дълги месеци, прекарани в упорита работа в студиото, младата надежда на Ара Мюзик Джордан вече е готов с дебютния си албум “Само моя”.

Още с първите си две песни – “Само моя” и “Истинска” Джордан бързо зае трайно място в сърцето на многобройните си фенове. Топлият му тембър и лиричен глас, изпъстрен с богата орнаментика го направи лесноразпознаваем сред множеството изпълнители в жанра. Новата му песен “Не боли” – пилотен сингъл от албума - бързо набира скорост и атакува челните позиции в класациите. Парчето, създадено по музика и аранжимент на мегазвездата от Румъния Кости и текст на Росен Димитров, вече има и видеореализация, на която ежедневно се радват зрителите на Фен ТВ.

В дебютния албум на Джордан “Само моя” са включени 9 композиции, всяка от които носи огромен хитов потенциал. Рядко може да бъде създаден албум, в който всички песни да бъдат толкова добри – с великолепни текстове, блестяща музика и перфектни аранжименти, категорични са специалистите.

Джордан е работил с различни български и балкански композитори, текстописци и аранжори. В дебютния му проект има песни на румънския хитмейкът Кости Йонита, създал за него пилотният сингъл – невероятното танцувално парче “Не боли”, разбиващата балада “Недей, недей” и запомнящата се “Изповед”. В албума с песни участва и един oт най-популярните сръбски композитори Ромарио. Негово дело са невероятните композиции “Ще те уча” и “Моята звезда”. Най-романтичният глас на България се е доверил на текстописците Росен Димитров, Дали Иванова, Стефан Статев. Музикален продуцент на албума е Михаил Бургуджиев, който е автор и на две от композициите – “Първи грях” и “Не ти ли стига”.

Още по време на записите румънската звезда Кости, както и всички останали композитори и тонрежисьори останали запленени от невероятните вокални умения и таланта за импровизация на Джордан. Всички те са категорични, че първият албум на певецът с най-романтичния глас ще пожъне огромен успех.

Издава и разпространява: “Ара аудио-видео”.

Траклист


1.Не боли
2.Изповед
3.Първи грях
4.Истинска
5.Недей, недей
6.Не ти ли стига
7.Ще те уча
8.Моята звезда
9.Само моя
10.Недей, недей (инструментал) - бонус
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички