Румина – Жестоко


6327

Румина – Жестоко

Дебютният албум на Румина – “Жестоко” вече е факт!

Певицата с манекенски мерки работи за създаването на своя първи проект две години. През целия този период тя усърдно подготвяше всяко от парчетата. Те са изключително разнообразни и разкриват различни страни от безспорния талант на певицата. Всяка от песните е израз на творческото търсене на Румина. Като всеки млад артист и тя се опитва да намери своя стил.

С появата на парчето “Можеш ли” през 2006 година Румина направи сериозна заявка за своето място на попфолк сцената. Следващата й песен обаче е разбиващ хит “Жестоко”. Парчето, създадено от румънския хитов композитор Кости Йонита, изстрелва дългокраката чаровница на върха на всички класации. Актуалната песен на Румина – “Нека позная”, отново дело на Кости, е на път да постигне и надмине успеха на предишния й хит, категорични са феновете на русокосата чаровница. Зрителите на "Фен ТВ" могат да гледат видеоклипа към динамичната песен, който е също толкова провокативен и секси, колкото и самата песен.

Първият проект на изпълнителката на "Диапазон Рекърдс" включва 10 композиции. Всяка от тях носи различно звучене и таи своето очарование. “Махни си ръката” е издържана в стил модерен попфолк, докато “Можеш ли” носи чист шлагерен бийт. Съвсем различна е “Скитница”, която има по-твърдо звучене с модерни рокаджийски елементи. “Жестоко” и “Нека позная” са денс песни, които освен завладяващ ритъм имат и леснозапеваеми текстове, който бързо ги превръща в любими на феновете.

В дебютния си албум “Жестоко” Румина залага предимно на авторски песни. Тя работи с доказани композитори като Светослав Лобошки, Пламен Велинов, Горан Калинов и Николай Кърджилов и не на последно място румънския хитмeйкър Кости Йонита. Текстовете в албума също са много разнообразни. Поетичните и лирични стихове, създадени от Атанас Капралов, Герго Милов и Снежана Григорова, както и носещите по-модерно и провокативно послание, поверени на Дали Иванова, Росен Димитров и Теньо Гогов могат да задоволят и най-капризния вкус. Всеки слушател може да открие по нещо за себе си. Аранжиментите са дело на Даниел Ганев, Максим Горанов, Светослав Лобошки, Пламен Велинов и Теодор Ташев.

Интересна и свежа е обложката на албума, създадена със снимки от завладяващата секси фотосесия, която Румина засне с топфотографа Дилян Марков.

Издава и разпространява на CD и MC Ара аудио-видео.

Траклист


1.Нека позная
2.Жестоко
3.Имаш моето сърце
4.Докосвай ме
5.Миг за любов
6.Махни си ръката
7.Ще те накарам
8.Скитница
9.Можеш ли
10.Няма да чакам
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички